ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΕΧΝΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στον Δήμο Επιδαύρου Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, με την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.
Η φετινή διοργάνωση αποτελεί το πρώτο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με σκοπό να καθιερωθεί η ανά έτος επανάληψή του σε τακτό χρονικό διάστημα.
Λίγα μέτρα από τον εμβληματικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου ένα σύγχρονο πρόγραμμα στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης από όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε σχολεία της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή κύριο Γεράσιμο Σιάσο και τον καθηγητή κύριο Δρόσο Δημήτριο, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και την προσπάθειά που γίνεται για διαρκή συνεργασία τους σε αυτό το επίπεδο.
Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια κυρία Άννα Λάζου και το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, που επέλεξαν το Δήμο Επιδαύρου για την υλοποίηση του προγράμματος τους.
Η διαρκής αναζήτηση συνεργασιών προκειμένου να αναδειχθεί και πάλι ο πολύπλευρος ρόλος της Επιδαύρου και του Ασκληπιείου της, είναι στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής του Δήμου Επιδαύρου και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια.
Ευελπιστούμε να καθιερωθεί η ετήσια διοργάνωση και αυτού του εργαστηρίου του με την συμμετοχή όλων μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ανδρέας Πουλάς: Εμπαιγμός χωρίς τέλος στους αγρότες της Αργολίδας από κυβέρνηση και ΕΛΓΑ

AGGELOS DRITSAS

Τριήμερες εκδηλώσεις για την 203η Επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο

AGGELOS DRITSAS

Ακρόαση για Ηθοποιούς στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 1 ΜΑΪΟΥ ΟΙΑΚΑΣ BASKETBALL ACADEMY ΝΑΥΠΛΙΟ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Το Αδάμι είναι ένα χωριό του Δήμου μας όπου κυριαρχεί το κτηνοτροφικο και αγροτικό κομμάτι!

AGGELOS DRITSAS

Κάντια Πολιτιστικός- Εξωραιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος 

AGGELOS DRITSAS

1η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

29 Χρόνια Δράση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών έφερε τραγικά λειτουργικά αδιέξοδα στα σχολεία.

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δήμος Ναυπλίου και το Μουσικού Σχολείου Αργολίδας γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα Μουσικής

AGGELOS DRITSAS

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας ” ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ”

AGGELOS DRITSAS

22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα του Νερού – “Το Νερό Μοχλός για την Ειρήνη”

AGGELOS DRITSAS