ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φώτης Δαμούλος: Ο κ. Βασιλόπουλος αδυνατεί να σεβαστεί τη βούληση της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών της Αργολίδας

Με ιδιαίτερη λύπη παρακολουθούμε τον κατήφορο που έχει επιλέξει να βαδίσει ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξη του.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Επιμελητηρίου μας, η ηττημένη παράταξη των εκλογών δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και προσφεύγει στη δικαιοσύνη για να προσβάλει τη διαδικασία . Μη μπορώντας να δεχθεί την καθαρή του ήττα (1274-1054 διαφορά 220 ψήφων ), ακόμα μεγαλύτερη και από τις εκλογές του 2017 (1236-1050), εμπνεύστηκε μια κατηγορία περί παράνομων ρυθμίσεων ( συνήθης πρακτική των περισσότερων επιμελητηρίων της χώρας ), που δήθεν συνετέλεσαν στην εκλογική του ήττα.

Αδυνατεί να σεβαστεί τη βούληση της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών της Αργολίδας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Το επιστέγασμα των απονενοημένων κινήσεων του είναι να εγκαλέσει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, ώστε να μη συγκροτήσει το νέο Δ.Σ και να δημιουργήσει τετελεσμένα όπως αναφέρει.

Ο κ. Βασιλόπουλος ψεύδεται ασυστόλως γιαάλλη μια φορά και σκοπίμως αποσιωπάότι ο νόμος 4497/2017 , άρθρο 74 , ορίζει ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος εντός 15 ημερών από την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων να συγκαλέσει το ΔΣ που θα εκλέξει τη νέα διοικητική επιτροπή , αλλά και το ότι όπως ρητά αναφέρεται στο άρθρο 14 του ΠΔ 372/92 τυχόν ενστάσεις δεν εμποδίζουν την ανάληψη των καθηκόντων του νεοεκλεγέντοςΔιοικητικού Συμβουλίου.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Βασιλόπουλο, που μέσα στον πανικό του επιλέγει μια διαδικασία με μοναδικό σκοπό να πλήξει το κύρος του επιμελητηριακού θεσμού, ώστε να ξεφύγει από τις δικές του προσωπικές ευθύνες για τη δεύτερη και μεγαλύτερη σε έκταση ήττα της παράταξής του.

Η παράταξη μας δεν φοβήθηκε προεκλογικά και δεν φοβάται και μετεκλογικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η βούληση των επιχειρηματιών της Αργολίδας δεν νοθεύεται με κανέναν τρόπο.

Αυτοί που με γελοία επιχειρήματα προσπαθούν να αλλοιώσουν την ξεκάθαρη ετυμηγορία των επιχειρηματιών της Αργολίδας αρνούμενοι να αποδεχτούν την ήττα τους στις εκλογές , θα πάρουν την απάντηση τους και από την ελληνική δικαιοσύνη.

Τελικά ποιος είναι αυτός που δεν σέβεται τη δικαιοσύνη και τους νόμους κ. Βασιλόπουλε ;;;;

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αργολίδας δημιούργησε εικονική επιχείρηση με “Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή”

AGGELOS DRITSAS

Τι είναι το “Φεστιβάλ Ανακύκλωσης” που θα γίνει σε Άργος και Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Το αρχαιότερο γεφύρι της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα – Πιο παλιό και από τον Παρθενώνα

AGGELOS DRITSAS

Στα σκαριά η υποχρεωτική απόσυρση αυτοκινήτων – Στον «αέρα» σχεδόν 3 εκατ. οχήματα στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στις ΠΕ Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Παρασκευή 16 Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Κατάλληλο για πόση το νερό στο Άργος και σε χωριά του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

Δίδυμα Αργολίδας: Μουσική βραδιά 

AGGELOS DRITSAS

Πότε θα «δείξει τα δόντια του» ο Γενάρης – «Δύο ισχυρά ψυχρά κύματα»

AGGELOS DRITSAS

Με συμμετοχή 700 αθλητών ολοκληρώθηκε το Artemisio Mountain Running στην Καρυά Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΝΩΣΗΣ : Ευρωπαϊκές εκλογές 2024

AGGELOS DRITSAS

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για τη λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS