ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Πώς έγινε το τρομακτικό ατύχημα

Συνελήφθη ο 38χρονος οδηγός του βαν που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο – Σοβαρά τραυματίες το μωρό και η 59χρονη οδηγός του ΙΧ, ελαφρύτερα η μητέρα

Ώρες αγωνίας για το δίχρονο αγοράκι που που τραυματίστηκε βαρύτατα σε σφοδρό τροχαίο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, το μεσημέρι της Κυριακής (28/01).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το παιδάκι διακομίσθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο όχηματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Σοβαρά τραυματισμό το παιδί και η οδηγός, ελαφρύτερα η μητέρα του

Πιο αναλυτικά, Ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, μς αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι και δύο γυναίκες, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, πιο βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του αγοριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα με το μωρό βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Συνελήφθη ο 38χρονος οδηγός του βαν

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 38χρονος Σύρος συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί την Δευτέρα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γέμισε “πειρατές” η Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Εξάρθρωση 5 εγκληματικών οργανώσεων – 17 συλλήψεις – Καταχέσθηκαν 1 κιλό κοκαΐνη και 13 αυτοκίνητα

AGGELOS DRITSAS

Μνημόσυνο υπέρ των 88 αμάχων που σφαγιάσθηκαν στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών

AGGELOS DRITSAS

ΧΑΡΗΣ ΣΕΛΛΗΣ : Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άργος και Ναύπλιο υποδέχονται το Φεστιβάλ Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Συνελήφθη 42χρονος στο Άργος με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

AGGELOS DRITSAS

«Παλαµήδειος Άθλος» αγώνας ειδικών απαιτήσεων ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Διενοριακο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Κάντια Πολιτιστικός- Εξωραιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος

AGGELOS DRITSAS

Η ξενάγηση, σήμερα, στον αρχαιολογικό χώρο της Λέρνας

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό ατύχημα στην Αργολίδα: 16χρονη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις Οκτωβρίου: Μπαίνει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

AGGELOS DRITSAS