ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του in, μέχρι σήμερα έχουν «κλειδώσει» τρεις υποψηφιότητες για την επόμενη μέρα της ΠΕΔ αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. 

Οι δυο από τις τρεις υποψηφιότητες αφορούν δημάρχους που εξασφάλισαν στους δήμους τους την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή και ενός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις επαναληπτικές εκλογές.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Η πρώτη υποψηφιότητα είναι του Τάσου Χρόνη, δημάρχου Επιδαύρου, ο οποίος επανεκλέχθηκε Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Ο Τάσος Χρόνης, αστυνομικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να γίνει και πρόεδρος της ΠΕΔ.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από την Νότια Πελοπόννησο και είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως και ο συνάδελφος του Δήμαρχος Επιδαύρου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκλέχθηκε και αυτός από την πρώτη Κυριακή.

Διεκδικητής της προεδρεία της ΠΕΔ αναμένεται να είναι και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Αν καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος, η ΠΕΔ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να έχει στη ανώτατη διοικητική θέση δήμαρχο από το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Λογικά θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις προαναφερθέντες να είναι οι επικρατέστεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αναβίωσε στο χωριό Λίμνες της Αργολίδας το έθιμο με τα πατίνια (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

ο Βασίλης Γ. Σιδέρης στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

AGGELOS DRITSAS

Με τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν επιδιορθώνουν βλάβη στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

 Το Πυργόσπιτο της Κάντιας ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

AGGELOS DRITSAS

Γεώργας Αναστάσιος: Με συνδέουν αδιαρακτοι δεσμοί με το Οικουμενικό Πατριαρχείο

AGGELOS DRITSAS

Δρομολογούνται τα νέα λιμενικά έργα στη Μαρίνα Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Αγγελία θέσης εργασίας – Εκπαιδευτικό προσωπικό

AGGELOS DRITSAS

Κατολίσθηση στο φαράγγι της Σαμαριάς: Νεκρή τουρίστρια – Δεκάδες άλλοι εγκλωβισμένοι

AGGELOS DRITSAS

Εγκαινιάζεται το εκκλησάκι του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Ναύπλιο BINTEO DRONE

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή ο Αντωνόπουλος Ανδρέας του Νικολάου

AGGELOS DRITSAS

Ο θερμότερος χειμώνας στα χρονικά της χώρας

AGGELOS DRITSAS