ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Χρόνης, Βασιλόπουλος, Μαλτέζος οι επικρατέστεροι για την Προεδρία της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του in, μέχρι σήμερα έχουν «κλειδώσει» τρεις υποψηφιότητες για την επόμενη μέρα της ΠΕΔ αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. 

Οι δυο από τις τρεις υποψηφιότητες αφορούν δημάρχους που εξασφάλισαν στους δήμους τους την επανεκλογή τους από την πρώτη Κυριακή και ενός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις επαναληπτικές εκλογές.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι

Η πρώτη υποψηφιότητα είναι του Τάσου Χρόνη, δημάρχου Επιδαύρου, ο οποίος επανεκλέχθηκε Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο. Ο Τάσος Χρόνης, αστυνομικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να γίνει και πρόεδρος της ΠΕΔ.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από την Νότια Πελοπόννησο και είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Όπως και ο συνάδελφος του Δήμαρχος Επιδαύρου, ο Θανάσης Βασιλόπουλος εκλέχθηκε και αυτός από την πρώτη Κυριακή.

Διεκδικητής της προεδρεία της ΠΕΔ αναμένεται να είναι και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος. Αν καταφέρει και εκλεγεί Πρόεδρος, η ΠΕΔ Πελοποννήσου θα συνεχίσει να έχει στη ανώτατη διοικητική θέση δήμαρχο από το Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Λογικά θα προκύψουν και άλλες υποψηφιότητες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τους τρεις προαναφερθέντες να είναι οι επικρατέστεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πρεμιέρα στην National League 2 για τον Αργοναύτη Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά έλιωσε χιλιάδες μέτρα καλωδίων για ανεμογεννήτριες στο Αγγελόκαστρο Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινάει το “Ναύπλιο ARTIVA 9ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ”

AGGELOS DRITSAS

Εργασίες πυροπροστασίας στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γεωπόνων Αργολίδας: Το έργο του Αναβάλου έχει ανάγκη συστηματικής υποστήριξης, τεχνικής και οικονομικής

AGGELOS DRITSAS

Το Έθιμο “Γιάλα-Γιάλα”στην Ερμιόνη. Βίντεο του Άγγελου Δρίτσα 24 χρόνια μετά!

AGGELOS DRITSAS

Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης

AGGELOS DRITSAS

 Επίθεση στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Κινητή Μονάδα Υγείας Αργολίδας: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test

AGGELOS DRITSAS

Παρέλασε και ο Στέφανος Κασσελάκης!

AGGELOS DRITSAS

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Επικεφαλής της Παράταξης  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

AGGELOS DRITSAS