ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

𝝥𝝚𝝦𝝞𝝫𝝚𝝦𝝚𝝞𝝖𝝟𝝜 𝝟𝝖𝝞𝝢𝝤𝝩𝝤𝝡𝝞𝝖: 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝞𝝟𝝤𝝩𝝜𝝩𝝖 & 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗨𝗣𝗦

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Φώτιος Δαμούλος συμμετείχε την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025, ως προσκεκλημένος ομιλητής στο 3ο πάνελ του Olympia Forum VI, με θέμα: “Περιφερειακή Καινοτομία: Επιχειρηματικότητα & Startups”, το οποίο διεξήχθη στην «Αίθουσα Κετσέας», των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Δαμούλος μοιράστηκε τις απόψεις του και την εμπειρία του με εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής κ. Σκυλακάκη Θεόδωρο, Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, κ. Σκάλκο Δημήτριο, Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας, καθώς και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας αντίστοιχα, κ. Λουλούδη Θεόδωρο και κ. Λεβέντη Κωνσταντίνο.

Συντονίστρια της θεματικής ενότητας ήταν η Διευθύντρια Ερευνών του Οργανισμού Έρευνας & Ανάλυσης «ΔιαΝΕΟσις» κα Μακαντάση Φαίη.

Ο κ. Δαμούλος κατά την τοποθέτησή του εστίασε στην ισχυρή αγροδιατροφική και τουριστική ταυτότητα που διαθέτει η Αργολίδα και στις αναπτυξιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την προώθηση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας σε τοπικό επίπεδο. Στη συνέχεια ανέφερε παραδείγματα βιώσιμων και καινοτόμων επιχειρήσεων του νομού Αργολίδας. Επιπλέον ο κ. Δαμούλος ανέφερε πως πάγια θέση του Επιμελητηρίου Αργολίδας είναι να στηρίζει τις επιχειρήσεις στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία γενικότερα και πως το Επιμελητήριο έχει ήδη καταρτίσει στρατηγικό σχεδιασμό για τη δημιουργία Θερμοκοιτίδας ώστε να κρατήσει τις «νέες ιδέες» στην περιοχή. Κλείνοντας αναφέρθηκε στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Δράσεις Στήριξης της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης Μέσω της Συνεργασίας Περιφερειακών Επιχειρηματικών και Ερευνητικών Φορέων (Innovation Office)», το οποίο θα διαδραματίσει έναν καθοριστικό ρόλο συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση και τη δημιουργία κουλτούρας προς την έρευνα και την καινοτομία για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

📅 Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2025

📍 Αρχαία Ολυμπία

📌 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Φώτιος Δαμούλος ως προσκεκλημένος ομιλητής στο #OlympiaForumVI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε διαβούλευση το νέο εργατικό νομοσχέδιο – Αλλαγές σε ΕΡΓΑΝΗ, προσλήψεις, ψηφιακή κάρτα κ.ά.

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα Ακριδοκτονίας στην Π.Ε. Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Με απόφασή του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός τροποποιεί την ισχύουσα υπ’ αρ. 352/2025

AGGELOS DRITSAS

Αναλάβαμε. Τεράστια αισιοδοξία παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας

AGGELOS DRITSAS

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα και αύριο φιλοξενούμε το κινητό συνεργείο του #ΦΟΔΣΑ

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Σπετσών THE GREEN CITY.

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος σε συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Σκοπός της Κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του νερού

AGGELOS DRITSAS

Χαιρετισμός του Γιάννη Γεωργόπουλου στην κοπή της πίτας του Λαογραφικού κέντρου. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

AGGELOS DRITSAS

Ύδρα: Σύλληψη 13 αλλοδαπών τουριστών που έβαλαν φωτιά με… πυροτεχνήματα

AGGELOS DRITSAS