www.AggelosDritsas.gr

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Live News η 32χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως αποκάλυψε η 32χρονη Ελένη, τα τελευταία 5 χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 έτρωγε ξύλο από τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω περιστατικό την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 32χρονη Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος ένα βράδυ την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου», είπε αρχικά στο MEGA η 32χρονη.

«Δύο βδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”».

Συγκλονιστική περιγραφή

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πω είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

”ΕΝΔΗΕΡ”: Στην Κοιλάδα Αργολίδας συνεχίζει την προεκλογική του ομιλία σήμερα ο Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS

 Βασίλης Γ. Σιδέρης 

AGGELOS DRITSAS

Επισκέψιμα την Κυριακή τα οινοποιεία και στην Πελοπόννησο για την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

AGGELOS DRITSAS

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την ΑΕ Ερμιονίδας! ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟ

AGGELOS DRITSAS

Ανοιχτή δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο για το μέλλον του νερού

AGGELOS DRITSAS

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

 Δασκάλα απειλείται με πειθαρχική δίωξη λόγω εργασίας μαθητών με πανό ειρήνης για την Παλαιστίνη

AGGELOS DRITSAS

Άστρος: Γιορτάζουν τη φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών στη λιμνοθάλασσα Μουστού

AGGELOS DRITSAS

Nέες ταυτότητες: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αιτήσεις και πότε παύει η ισχύς των παλαιών

AGGELOS DRITSAS

Παράταση παραλαβής καρτών κατοίκων παλιάς πόλης

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ … ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE 29-1-2024

AGGELOS DRITSAS