ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Live News η 32χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως αποκάλυψε η 32χρονη Ελένη, τα τελευταία 5 χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 έτρωγε ξύλο από τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω περιστατικό την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 32χρονη Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος ένα βράδυ την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου», είπε αρχικά στο MEGA η 32χρονη.

«Δύο βδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”».

Συγκλονιστική περιγραφή

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πω είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Ειδικά Χρώματα Διαγραμμίσεων από τον πρόεδρο της Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Μαλτέζος: Συνεχείς εφαρμογές κουνουποκτονίας στα πλέον επικίνδυνα σημεία

AGGELOS DRITSAS

Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της παράταξης ”Νέα Πελοπόννησος” στη Κόρινθο

AGGELOS DRITSAS

Γιάννης Ανδριανός επίσκεψη με τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή του –Υπουργείου Υποδομών στον Ανάβαλο

AGGELOS DRITSAS

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας

AGGELOS DRITSAS

RUN GREECE ΝΑΥΠΛΙΟ: Συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ είναι 10,00€

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Απολογισμός των Έργων της ΕΕΑΑ για το έτος 2024

AGGELOS DRITSAS

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2023 – Πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών -Ενότητα Δημιουργίας

AGGELOS DRITSAS

Αθήνα: Χειροπέδες σε δημοτικούς υπαλλήλους για εκβίαση ιδιοκτητών καφέ και εστιατορίων

AGGELOS DRITSAS

Προσωπικό για το τμήμα service ζητάει κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου από ώρες 06.00 έως 10.00 Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS