www.AggelosDritsas.gr

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Live News η 32χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως αποκάλυψε η 32χρονη Ελένη, τα τελευταία 5 χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 έτρωγε ξύλο από τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω περιστατικό την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 32χρονη Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος ένα βράδυ την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου», είπε αρχικά στο MEGA η 32χρονη.

«Δύο βδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”».

Συγκλονιστική περιγραφή

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πω είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε γυμνάσιο – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

AGGELOS DRITSAS

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρπέτα

AGGELOS DRITSAS

Με διαμαρτυρία για την Καραθώνα υποδέχονται τον Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται την Ερμιόνη

AGGELOS DRITSAS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΣ BINTEO REPORTAZ

AGGELOS DRITSAS

Ανατροπή με τον καφέ στο αυτοκίνητο – Σε ποιες περιπτώσεις θα επιβάλλεται πρόστιμο

AGGELOS DRITSAS

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024 όλων των ταμείων

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά πήρε σόμπα σε café της πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Καταργείται η ετήσια συνδρομή στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ ) του Δήμου Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης των μαθητών για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών Άλλη μία μουσική χρονιά έφτασε στο τέλος της

AGGELOS DRITSAS