ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συγκλονίζουν όσα περιέγραψε στο Live News η 32χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στο Άργος.

Όπως αποκάλυψε η 32χρονη Ελένη, τα τελευταία 5 χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς από το 2018 έτρωγε ξύλο από τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα, στο εν λόγω περιστατικό την είχε μεταφέρει στον Ισθμό της Κορίνθου, απειλώντας την να την πετάξει στο νερό.

Όπως λέει η ίδια, τις τελευταίες δύο εβδομάδες η 32χρονη Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι της, αποκομμένη από κάθε επικοινωνία με τον περίγυρό της.

Αποκορύφωμα ήταν η βάναυση επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος ένα βράδυ την κλείδωσε στην τουαλέτα του σπιτιού τους και προχώρησε σε βασανιστήρια που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Πονάω ολόκληρη. Πονάει όλο το κορμί και το κεφάλι μου», είπε αρχικά στο MEGA η 32χρονη.

«Δύο βδομάδες με είχε στο σπίτι, ούτε να βγω έξω ούτε να επικοινωνήσω με τους δικούς μου. Μου είχε σπάσει το κινητό. Μου λέει “θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω”».

Συγκλονιστική περιγραφή

«Στις 03:00 με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω. Με πιάνει και μου λέει “σήκω, πήγαινε στο μπάνιο. Δεν θα βγάλεις άχνα”. Πήρε μαζί του το μαχαίρι και δύο μαξιλαροθήκες. Με σκέπασε με τη μία σε ολόκληρο το κεφάλι και άρχισε να με πνίγει, είχε και το μαχαίρι στο λαιμό μου. Πήρε την άλλη μαξιλαροθήκη, τη βούτηξε στην λεκάνη και μου την έβαλε στο στόμα».

«Με κοπάναγε στον καθρέφτη και έλεγε “κοίτα πω είσαι”. Με κοπάνησε με το σίδερο. Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, υγρό πλυντηρίου, κρεμοσάπουνο, χλωρίνη… Είχε βουτήξει το ψωμί στην χλωρίνη και στο νερό».

Στη συνέχεια της έσκισε όλα τα ρούχα και την έβαλε στην μπανιέρα, προκειμένου να πλυθεί και να μην πάθει εγκαύματα.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή»

«Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκανα υπομονή για τα παιδιά μου», είπε στο MEGA η 32χρονη.

Μάρτυρας στο περιστατικό που προκαλεί φρίκη ήταν ο γιος της 32χρονης, ο οποίος όταν ρώτησε εάν ο μπαμπάς του την χτύπησε, ο 34χρονος του απάντησε πως καθάριζαν το μπάνιο.

«Ήταν, λέει, σαν μάθημα μου», είπε η 32χρονη, συμπληρώνοντας πως αργότερα, όταν την μετέφερε στο νοσοκομείο, έπαιζε θέατρο ότι την νοιάζεται.

«Θέλω να σαπίσει στην φυλακή», κατέληξε η 32χρονη, τονίζοντας πως πρωταρχικό μέλημά της είναι να ηρεμήσει εκείνη, τα παιδιά και η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σε 13 άτομα πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Άργους στο Ναύπλιο ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Σοκ: Άγρια δολοφονία γυμνάστριας – Την σκότωσε ο σύζυγός

AGGELOS DRITSAS

Άνοδος της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

AGGELOS DRITSAS

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι

AGGELOS DRITSAS

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή έξω από το κολυμβητήριο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου

AGGELOS DRITSAS

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 21 & 22 Οκτωβρίου στον ιστορικό δρόμο της Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ LIVE > Πλήθος κόσμου στην 11 η γιορτή ελιάς και ελαιολάδου στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Ναυπλίου – Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Σε εξέλιξη η υλοποίηση του προγράμματος “Μαριέττα Γιαννάκου”

AGGELOS DRITSAS

«Σβήνουν» ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΔΤ και έρχεται ο… Προσωπικός Αριθμός – Αιτήσεις μέσω ειδικής πλατφόρμας

AGGELOS DRITSAS