ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έκδοση βεβαίωσης οφειλών στο gov.gr με λίγα κλικ

Τη δυνατότητα να εκδώσουν βεβαίωση οφειλών έχουν πλέον οι πολίτες, στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr.

Πρόκειται για τη νέα πλατφόρμα που σύστησε η Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους η οποία λειτουργεί συμπληρωματικά και δεν υποκαθιστά τη θεσμοθετημένη από το Ν. 5072/2023 υποχρέωση των servicers να εγκαταστήσουν εφαρμογές και συστήματα προσωποποιημένης πληροφόρησης των δανειοληπτών μέχρι την 30η Μαρτίου 2024.

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με ένα κλικ εδώ και ο ενδιαφερόμενος εισέρχεται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς του στο Taxisnet.

Σημειώνεται πως για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων οφειλετών στη χρήση της πλατφόρμας βεβαίωσης οφειλών λειτουργεί υποστηρικτική υπηρεσία από τους εκπροσώπους της Γενικής Γραμματείας, κατόπιν ραντεβού μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας myEGDIXlive.gov.gr ή καλώντας στο 213 212 5730.

ΠΗΓΗ: CNN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δημήτρης Καμπόσος εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της παράταξης “Αλλαγη Πορείας” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Το πρόγραμμα του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

Προμήνυμα νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Καμπόσου!

AGGELOS DRITSAS

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»: 9ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: «Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο και τους συμπατριώτες μας»

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Γιορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στην Ακροναυπλία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώτρια στην 3η Γιορτή Μανταρινιού ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Παράσυρση άνδρα από ηλεκτρικό πατίνι

AGGELOS DRITSAS

Ντίνα Καραγιάννη : Δυστυχώς όσες προσπάθειες και αν γίνουν, δεν συμμαζευόμαστε… ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τεράστιο το κύκλωμα κοκαΐνης που αποκαλύφθηκε στο Ναύπλιο – 17 οι συλληφθέντες και 85 άτομα στην δικογραφία

AGGELOS DRITSAS

Καμπανάκια lockdown: Ξέφυγε η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS