ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Οι στίχοι γράφτηκαν τον Φεβρουάριο του 2022, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του

Σήμερα 8/4, ο  Άλκης Καμπανός θα γινόταν 21 ετών, όμως η ζωή του αφαιρέθηκα άδικα την 1η Φεβρουαρίου 2022, σε ένα οπαδικό χτύπημα. Μετά από 2 χρόνια, ο Κώστας Τουρνάς έγραψε ένα τραγούδι ύμνο για τον αδικαχαμένο Άλκη.

Σήμερα, οι γονείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού τιμούν τη μνήμη του με ένα τραγούδι σε στίχους του Κώστα Τουρνά και μουσική κι ερμηνεία του Δημήτρη Τσοπανέλλη.

«Ο Άλκης είμαι»

«Σήμερα 8 Απριλίου 2024 ο Άλκης, η οικογένεια και οι φίλοι του θα γιόρταζαν τα 21α γενέθλιά του… Τιμούμε τη μνήμη του παιδιού μας, του αδερφού μας δημοσιοποιώντας ένα συγκλονιστικό τραγούδι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Δομής 1ης Φεβρουαρίου 2023 – Εις το Όνομα του Άλκη.

«Ήταν πριν από περίπου 26 μήνες, τον Φεβρουάριο του 2022, όταν η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη βρισκόταν ακόμη στο μυαλό και στην καρδιά μας, ζητήσαμε από έναν μεγάλο καλλιτέχνη και Άνθρωπο, τον Κώστα Τουρνά, να γράψει ένα τραγούδι για τον Άλκη. Χωρίς καν να τον γνωρίζουμε προσωπικά.

Γνωρίζαμε όμως το ταλέντο του και το πόσο ευαισθητοποιημένος είναι. Μέσα σε 24 ώρες έγραψε και μας έστειλε τους συγκλονιστικούς στίχους του: “Ο Άλκης είμαι”. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει σημαία μας τον προτελευταίο στίχο γιατί μας εκφράζει απόλυτα: “Ο Άλκης είμαι και μπορώ, μέσα από σένα πια να ζω, αρκεί να ξέρεις, να μιλάς, να σου μιλάω…”» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ποδόσφαιρο Αργολίδας: Τα αποτελέσματα της Α1 και της Α2 κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Αρτεμισίου λόγω εκτέλεσης εργασιών

AGGELOS DRITSAS

Ποιος δήμαρχος έκανε ο ίδιος… δεντροφύτευση (ΦΩΤΟ)

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τρέλα και έξαλλοι πανηγυρισμοί για τον τροπαιούχο Ολυμπιακό 3 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Με 29 θέματα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στην “Ημερίδα Ενημέρωσης και το Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας”

AGGELOS DRITSAS

Viamax industries/Βιαμάξ/Η βιομηχανία θρύλος με 2.500 εργαζόμενους που άφησε εποχή ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Συνάδελφοι και Συναδέλφισες, Συνταξιδιώτες και Συνταξιδιώτισσες, φίλοι και φίλες.

AGGELOS DRITSAS

Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Άργος και Ερμιόνη για κλοπές και ναρκωτικά

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων κλειστό λόγω συντήρησης το ΔΑΚ Τολού

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακος Ρόδος 2 1 ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στις 4 Φεβρουαρίου του 1843 πεθαίνει σε ηλικία 73 ετών ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

AGGELOS DRITSAS