ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα: Με την Δύναμη της Προσφοράς σε πρώτο πρόσωπο για ένα Δήμο με ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία

Αγαπητοί μου συμπολίτες ! Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ.

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το έτος 1995 όταν συμμετείχα ενεργά σε εξαιρετικές εκδηλώσεις πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς στον τότε Δήμο Άργους . 

Είμαι έγγαμη, μητέρα μιας κόρης ιατρού γενικής χειρουργού στο Υγεία . Ο σύζυγος μου διατηρεί επιχείρηση στην πόλη του Άργους ! 

Η αείμνηστη πεθερά μου Ερήμου Παρασκευή δασκάλα , μας εμφύσησε από πολύ νωρίς την έννοια της πραγματικής προσφοράς στον συνάνθρωπο και την σπουδαιότητα του να δίνεις . 

Ο Ερυθρός Σταυρός ήταν το πολύτιμο σημείο αναφοράς της και παραμένει και για εμάς . Είμαι μέλος τοπικών Σωματείων και συλλόγων Πανελλήνιας εμβλέλειας ! 

Τα τελευταία χρόνια προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου , με μεγάλη χαρά σε συλλόγους και φορείς δημιουργώντας σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια εορτών και αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, ενδεικτικά :make -a – wish ,Όραμα Ελπίδας , hairforhelp για τον τόπο μου με ειλικρίνεια, συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου. Ο τόπος μας έχει μοναδικές δυνατότητες τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, με την πλούσια πολιτισμική παρακαταθήκη του αλλά και με έναν τόσο ισχυρό πρωτογενή τομέα. 

Η Μητέρα Τερέζα έλεγε : Μπορώ να κάνω πράγματα που εσύ δεν μπορείς . Μπορείς να κάνεις αυτά που δεν μπορώ εγώ .Μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα ! 

Ζητώ την στήριξη σας για να αγωνιστούμε μαζί και Μαζί να βάλουμε την δύναμη της προσφοράς στο επίκεντρο ! 

Επιθυμώ να αποτελέσω την ηχηρή φωνή σας στο Δημ. Συμβούλιο Δήμου Άργους Μυκηνών.

Εμπιστευτείτε με ! 

Με τιμή Αλεξάκου -Γκλιάτη Σταματίνα 

Κεντρικό ψηφοδέλτιο +Αλεξάκου – Γκλιάτη Σταματίνα 

Με ψηφίζεται από όλον τον Δήμο Άργους Μυκηνών .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πτώση μεγάλου δέντρου στο Λιοντάρι των Βαυαρών (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Πνευματικό Συμπόσιο στο Ναύπλιο: Τιμή και Μνήμη Κωνσταντίνου Βουδούρη

AGGELOS DRITSAS

Κορωνοϊός: Σε ποια σημεία και ποιες ώρες θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος με τον Τάσο Χρόνη και με τη “Δύναμη Προοπτικής”

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

AGGELOS DRITSAS

Ντροπή! Οι σκοτωμένοι εργάτες είχαν… ευθύνη!

AGGELOS DRITSAS

Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η σύζυγός του, Κίλι ανήμερα των γενεθλίων του

AGGELOS DRITSAS

Κοινά Τεχνικά Προβλήματα σε Δίκτυα Ύδρευσης Ναυπλιέων & Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Πόρτο Χέλι : 02:20 τα ξημερώματα

AGGELOS DRITSAS

Επικίνδυνος Ναυαγοσωστικός σταθμός σταθμός στήν παραλία του ΤΟΛΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Προχωρούν οι διαδικασίες αγοράς ακινήτου για τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Γέμισε με χαρά και μουσική η πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS