ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλκ. Στεφανής: Παρουσίασε Το Ψηφοδέλτιο Της Παράταξης Του Από Την Σάμο

Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Αλκιβιάδη Στεφανή «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου παρουσιάστηκε στην Σάμο το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Οίνου ο κ. Στεφανής δήλωσε, ότι υπάρχουν υποψήφιοι ακόμη και στα πιο μικρά νησιά της Περιφέρειας, καθώς στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο επικοινωνίας, που θα είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα των κατοίκων των νησιών της.

Αναφορικά με τις αυξημένες ροές και την ένταση ξανά στο προσφυγικό τόνισε ότι απαιτείται καλύτερη φύλαξη των συνόρων αλλά και μια ταχύτερη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων ασύλου ώστε οι μετανάστες πολύ γρήγορα να αναχωρούν.

Διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι όταν θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην επαναληφθούν οι σκηνές που βίωσαν τα νησιά τα προηγούμενα χρόνια.

Τόνισε επίσης, ότι δε θα υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να γίνει αλλά θα ζητήσει από όλους πολύ σκληρή δουλειά για την υλοποίηση των στόχων, που θα θέσει ο συνδυασμός του.

Τα ονόματα των υποψηφίων για Σάμο και Ικαρία είναι:

ΠΕ Σάμου

1. Αμυρσώνη Βασιλεία

2. Καλατζής Αναστάσιος

3. Κατρακάζος Νικόλαος

4. Κωνσταντινίδης Πολυκράτης

5. Πανουράκης Βασίλειος

6. Παυλής Κωνσταντίνος

7. Στεφανής Νικόλαος8. Τσιτσεκλής Δούκας.

ΠΕ Ικαρίας

1. Γενούζος Παναγιώτης.

Ο κ. Στεφανής αμέσως μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες της πόλης ενώ νωρίτερα την Πέμπτη ξεκίνησε την περιοδεία του στη Σάμο, παρακολουθώντας την εορταστική λειτουργία και περιφορά, στην Ιερά Μονή Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμονας”, το Κέντρο Υγείας της πόλης, τον ΕΦΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου όπου είχε ουσιαστικές συζητήσεις με τις Διοικήσεις, αλλά και το προσωπικό όλων των φορέων, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι νησιώτες.

Την Παρασκευή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Στεφανής θα επισκεφτεί το Καρλόβασι , το Κέντρο Υγείας της περιοχής, τον ΕΟΣΣ, επαγγελματίες του Καρλοβάσου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τέλος θα βρεθεί στο Κοκκάρι όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αποκριάτικο γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Αντιδρούν οι κτηνίατροι στο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς – «Κινδυνεύουμε να δούμε ακόμη περισσότερα αδέσποτα»

AGGELOS DRITSAS

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Artemisio Mountain Running 2024

AGGELOS DRITSAS

Ηχητική ξενάγηση στο Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Σ. Αργολίδας: Και η εταιρεία ΑΣΠΙΣ κατέθεσε προσφορά 0,20 €/kg για τα πορτοκάλια χυμοποίησης

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για ζώνες της TEAM G.VLACHOPOULOS και της TEAM JIM PAPAVASILEIOY

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΟΛΙΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ “ΠΗΓΜΗ”

AGGELOS DRITSAS

Ομάδα Γυναικών Άργους (μέλος ΟΓΕ): Αντιπαλεύουμε τη βία σε κάθε πλευρά της ζωής μας

AGGELOS DRITSAS

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και θέαμα έζησαν οι παρευρισκόμενοι του Τελικού

AGGELOS DRITSAS

Η ασφάλεια των πολιτών στον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Μίνωας Ένωση Κρητών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Μεγάλη μας θλίψη για την αναπάντεχη απώλεια του Άγγελου Μπικάκη.

AGGELOS DRITSAS