ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Πολύδωρος Δάκογλου ήταν γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος άφησε το στίγμα του στην Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου μέσα από τη δουλειά του στην εφημερίδα “Ενημέρωση της Πελοποννήσου”. 

Επιπλέον, δραστηριοποιήθηκε και στο διαδίκτυο, διαχειριζόμενος τις ιστοσελίδες akromolio.gr και protagonistes.gr, προσφέροντας μια πλατφόρμα για ενημέρωση και κριτική ανάλυση.

Η πολιτική του δραστηριότητα και η συμβολή του στον τοπικό και εθνικό δημόσιο διάλογο ήταν σημαντική, αφήνοντας πίσω του μια μακρά πορεία αγώνων και ιδεών. 

Ο θάνατός του σε ηλικία 81 ετών, μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο, αποτελεί απώλεια για την τοπική κοινωνία και τον δημοσιογραφικό χώρο. 

Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο του και τις συνεισφορές του.Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 12 μεσημέρι στη Ν. Κίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Η Γη εκπέμπει «SOS» – Υπαρκτός κίνδυνος η ερημοποίηση

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς Προβληματισμός των κατοίκων της Αγίας Τριάδας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Στέλιος Κυριακού: Διάσωση κουταβιού από βαθύ πηγάδι, λίγο έξω από το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

ΚΥΣΕΑ: Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Δημήτρης Χούπης

AGGELOS DRITSAS

Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου συμμετέχει στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης

AGGELOS DRITSAS

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

AGGELOS DRITSAS

Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες

AGGELOS DRITSAS

Αθλητική ρεπόρτερ κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από… μασκότ ομάδας

AGGELOS DRITSAS

Σε υψηλό 11ετίας η έλλειψη ταλέντων στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Την ιστορική Ερμιόνη επισκέφθηκε το Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι δημότες ξέρουν ότι ο Δ.Καμπόσος είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται ο τόπος και το δηλώνουν!

AGGELOS DRITSAS