ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Υποέργο 2: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.182.639,66 €, εισήλθε στη φάση της υλοποίησης και ξεκίνησε χθες, Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025 από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και η Δημοτική Αρχή κατάφερε να το εντάξει στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

📍Ειδικότερα, οι εργασίες ξεκίνησαν από τη θέση «Ξύριζα – Ομίνι» (870μ) της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα θέματα της Αρχαιολογίας με τη συμβολή της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, κ. Άλκηστης Παπαδημητρίου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

📍Οι εργασίες θα συνεχιστούν και στις άλλες δυο (2) Δημοτικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ερμιόνης (Δημοτική Κοινότητα Ηλιοκάστρου & Θερμησίας) και πρόκειται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας, εξασφαλίζοντας σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.

➡️Το έργο περιλαμβάνει τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών των οδών, την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων (οχετοί απορροής όμβριων υδάτων) και την ασφαλτόστρωση του καταστρώματος με την κατάλληλη προετοιμασία της βάσης του οδοστρώματος .

🎯Στόχος του έργου είναι η απρόσκοπτη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, η διευκόλυνση της παραγωγής και της διακίνησης των ευπαθών αγροτικών προϊόντων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, η αναβάθμιση των περιοχών, καθώς και η διασφάλιση της ασφάλειας και της μείωσης των φθορών των κινούμενων οχημάτων.

✅Επισημαίνεται ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει και το Υποέργο 1: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΊΑΣ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ», προϋπολογισμού 1.850.535,68 €.

💪Η Δημοτική Αρχή εργάζεται καθημερινά με σχέδιο και υλοποιεί έργα που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων της Ερμιονίδας.

❗️Με μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουμε καθημερινά την εικόνα του τόπου μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γιορτή της Μητέρας – Υπαπαντή του Χριστού

AGGELOS DRITSAS

Στην αίθουσα του Βουλευτικού η συναυλία του Μεικτού Πολυφωνικού Σχήματος της Δημοτικής Χορωδίας Ναυπλίου,

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 88η ΔΕΘ

AGGELOS DRITSAS

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Μονοήμερη εκδρομή, διοργανώθηκε για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Άργους,

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου ένας άνδρας από παραλία της Αργολίδας.

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη ημεδαπός, μέλος ευρύτερου εγκληματικού δικτύου, για κατοχή και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών

AGGELOS DRITSAS

Η Disco που ξυπνά αναμνήσεις των 80’s και 90’s σε Ναύπλιο και Τολό BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΔΕΥΑ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ #2024 «Τσαντίρ μαχαλάς» Εικόνες που μας ντροπιάζουν

AGGELOS DRITSAS

Μεταδόσεις της ημέρας .. Facebook, Instagram ,Twitter, tik tok…μιας άλλης εποχής…

AGGELOS DRITSAS

Tελετή έναρξης λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διδύμων

AGGELOS DRITSAS

Β’ Εθνική Γυναικών Aποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

AGGELOS DRITSAS