ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος Ναυπλιέων, το βράδυ της Δευτέρας(16-12-2024), στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, φιλοξένησε στη αίθουσα του Βουλευτικού το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής, του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, το οποίο παρουσίασε ένα αφιέρωμα στα κάλαντα και τα έθιμα του Δωδεκαήμερου από όλη την Ελλάδα.Τα μέλη του συνόλου με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτρη Ζαχαρίου «καλησπέρισαν τους παρευρισκόμενους φέρνοντας αγέρα μυρωμένο».

Η εκδήλωση περιείχε ένα πάντρεμα παραδοσιακών ήχων, βυζαντινών ύμνων, αφηγήσεων, καλάντων από την Πελοπόννησο,μέχρι το Τσεσμέ.

Ακούστηκαν κάλαντα από την Ήπειρο, την Κρήτη, την Θράκη, τον Πόντο, τη Σμύρνη, και τα νησιά μας Πάτμο, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Κάλυμνο, τα οποία και συνοδεύτηκαν με κατάλληλα δρώμενα.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στις δύο επιμελήτριες των κειμένων , την κ.Ελισάβετ Χατζηνικολάου και την κ. Δήμητρα Αυγουστοπούλου, οι οποίες αφού επεξεργάστηκαν το πλούσιο λαογραφικό υλικό στόλισαν την εκδήλωση.

Την χριστουγεννιάτικη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου κ. Ειρήνη Μελισσηνού, η πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κ. Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Βασίλειος Πολύδωρας , η Διευθύντρια του σχολείου κ.Μαρίνα Νάσαινα, εκπρόσωποι της εκκλησίας, μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, γονείς, καθηγητές, απόφοιτοι, μαθητές και φίλοι του σχολείου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι ΗΠΑ θα εμποδίσουν την Nvidia να στείλει περισσότερες κάρτες γραφικών GeForce RTX 4090 στην Κίνα

AGGELOS DRITSAS

Με απόφαση Πτωχού ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η ομορφιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..

AGGELOS DRITSAS

Ερμιονίδα: Ξεκινούν οι διαδικασίες υποβολής φακέλου για υδατοδρόμιο στην Κοιλάδα

AGGELOS DRITSAS

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

AGGELOS DRITSAS

Ν.Δ : Παύλος Μαρινάκης – Συνέντευξη Τύπου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Ο Άγιος Δημήτριος (Μετόχι) είναι μια τοπική κοινότητα με ενεργό πληθυσμό!!

AGGELOS DRITSAS

176η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος” στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Balla FC – Παίζουμε με πάθος, μαθαίνουμε με χαμόγελο!

AGGELOS DRITSAS

Οι σπουδαστές – διασώστες, εκπαιδεύτριες και εκπαιδευτές από τη Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια του ναού του Αγίου Παϊσίου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΕΠΣΑ: Κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Κατηγορίας

AGGELOS DRITSAS