ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε παρουσιάσει πάνω 2.300 εικονικές επισκέψεις γυναικών στο ιατρείο του, εισπράττοντας από το ταμείο σχεδόν 23.500 ευρώ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, οι εικονικές επισκέψεις ξεπερνούν τις 2.300 με τη συνολική ζημιά του ΕΟΠΥΥ να ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η γιατρός αποθήκευε και χρησιμοποιούσε τους ΑΜΚΑ ασφαλισμένων γυναικών, που την είχαν επισκεφτεί για να εξετασθούν στο ιατρείο που διατηρεί στην Αττική, και στη συνέχεια περιοδικά καταχωρούσε επιπλέον επισκέψεις, χωρίς ωστόσο αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, προκειμένου η παράνομη δραστηριότητά της να μην γίνει αντιληπτή επέλεγε τη χρήση ΑΜΚΑ γυναικών μεγάλης ηλικίας.

Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, η γυναικολόγος ζημίωνε τον ΕΟΠΥΥ, εισπράττοντας αντίστοιχα το ποσό των 10 ευρώ για κάθε επίσκεψη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιήθηκαν οι ΑΜΚΑ 99 ασφαλισμένων γυναικών και καταχωρήθηκαν 2.348 εικονικές επισκέψεις, ενώ η συνολική ζημία του Οργανισμού ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ελαφάκι παγιδεύτηκε σε βράχια στη Καλαμάτα – Το διέσωσε η πυροσβεστική

AGGELOS DRITSAS

Προφανώς φρεσκοπαρατημένα από κάποιον Νεάντερταλ που ψηφίζει και έχει άποψη κατά της στείρωσης.

AGGELOS DRITSAS

Συναδελφική ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Η ζωή ανήκει σε όλους με ίδιες ευκαιρίες

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη συμμετοχή στον 22ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου με τερματισμό το Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ακραίες θερμές αέριες μάζες και στην Ελλάδα από την Κυριακή έως την Τρίτη

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Νέο τροχαίο στην συμβολή των οδών Σιδηράς Μεραρχίας & Πολυζωίδη

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Γαβρήλος: Αντιδήμαρχος Δημοτικού Φωτισμού ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Ιδιαίτερη ευλογία για το Ναύπλιο η παρουσία της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας: Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικης και Θεατρικού Παιχνιδιού

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Έναρξη μαθημάτων για τον Χορευτικό Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο “Άνθεμα”

AGGELOS DRITSAS

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος στον Πύργο Βασίλισσας Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS