ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε παρουσιάσει πάνω 2.300 εικονικές επισκέψεις γυναικών στο ιατρείο του, εισπράττοντας από το ταμείο σχεδόν 23.500 ευρώ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Οικονομική Αστυνομία, οι εικονικές επισκέψεις ξεπερνούν τις 2.300 με τη συνολική ζημιά του ΕΟΠΥΥ να ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, η γιατρός αποθήκευε και χρησιμοποιούσε τους ΑΜΚΑ ασφαλισμένων γυναικών, που την είχαν επισκεφτεί για να εξετασθούν στο ιατρείο που διατηρεί στην Αττική, και στη συνέχεια περιοδικά καταχωρούσε επιπλέον επισκέψεις, χωρίς ωστόσο αυτές να έχουν πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, προκειμένου η παράνομη δραστηριότητά της να μην γίνει αντιληπτή επέλεγε τη χρήση ΑΜΚΑ γυναικών μεγάλης ηλικίας.

Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, η γυναικολόγος ζημίωνε τον ΕΟΠΥΥ, εισπράττοντας αντίστοιχα το ποσό των 10 ευρώ για κάθε επίσκεψη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, χρησιμοποιήθηκαν οι ΑΜΚΑ 99 ασφαλισμένων γυναικών και καταχωρήθηκαν 2.348 εικονικές επισκέψεις, ενώ η συνολική ζημία του Οργανισμού ανέρχεται στις 23.480 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

LIVE ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στο Τολό & Περιφορά του Επιταφίου μέσα από τη θάλασσα.

AGGELOS DRITSAS

Επιστημονική Ημερίδα του 1ου Λυκείου Άργους: «Αγχώδης διαταραχή της Εφηβικής Ηλικίας»

AGGELOS DRITSAS

Πρόγραμμα περισυλλογής ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Άργους- Μυκηνών: «ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή”

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή στο παρά πέντε με την κακοκαιρία που έρχεται – Τι λέει η ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ (ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η Ξύδη καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στο εδώλιο ο πατήρ Αντώνιος: Ολόκληρο το κατηγορητήριο – Οι άγριες κακοποιήσεις και τιμωρίες σε βάρος παιδιών της «Κιβωτού»

AGGELOS DRITSAS

Αντώνης Σαμαράς: Το παρασκήνιο πίσω από τη διαγραφή του και τα επόμενα βήματα

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά μηχανήματα στο Γυμνάσιο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Τριάντα οκτώ νέες υπηρεσίες στο gov.gr τον Δεκέμβριο

AGGELOS DRITSAS