www.AggelosDritsas.gr
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Δήμος Ναυπλιέων 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου 9 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 ανοίγει την αυλαία του το 33ο Φεστιβάλ Ναυπλίου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα λαμπρότερα σχήματα και καλλιτέχνες της διεθνούς κλασικής σκηνής και έχει τιμηθεί με τη διάκριση του καλύτερου φεστιβάλ από την Ένωση Ελλήνων Μουσικών Κριτικών.

Το Φεστιβάλ Ναυπλίου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον διεθνούς φήμης πιανίστα και καλλιτεχνικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Γιάννη Βακαρέλη, είναι ένας θεσμός που στα τριαντατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του έχει προσφέρει στο ελληνικό και διεθνές κοινό αναρίθμητες στιγμές υψηλής απόλαυσης, συγκίνησης και χαράς.

Η φετινή 33η έκδοση του Φεστιβάλ, σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων περιλαμβάνει εκδηλώσεις αφιερωμένες στα πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, όπως την συζήτηση του Γιώργου Κουβαρά με την Άννα Διαμαντοπούλου στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων και την συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη με έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μπούρτζι.

Επίσης θα φιλοξενήσει την συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε μια βραδιά ισπανικής μουσικής με σολίστ τον Χριστόφορο Πετρίδη σε διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα, το κουαρτέτο εγχόρδων Άουνερ από την Αυστρία και το τρίο Βύζεχραντ από την Τσεχία στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και την Κατερίνα Πολέμη σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής με τζαζ χαρακτήρα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τον Δημήτρη Σουκαρά και τη Νεφέλη Μούσουρα σε σόλο εμφανίσεις για κιθάρα και πιάνο αντίστοιχα καθώς και τον Τιμόθεο Πετρίν, στο τσέλο και την Αλεξία Μουζά, στο πιάνο.

Στο παράλληλο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμμετέχει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας ο χορός ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης», υπό τη χοραρχία του Αχιλλέα Χαλδαιάκη στο Βουλευτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ :  ΤΟΛΟ – ΕΡΜΙΟΝΗ – ΚΟΙΛΑΔΑ ( Ντοκιμαντέρ του Άγγελου Δρίτσα ) ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η αξία του χρόνου στην Τρίτη Ηλικία το θέμα συζήτησης στο Κ.Α.Π.Η Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ π. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΣΙΡΟΥ

AGGELOS DRITSAS

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ : Ήταν παράνομη η εγκατάσταση μπάρας ελέγχου κυκλοφορίας στην οδό Αμαλίας

AGGELOS DRITSAS

Περνάει από Ναύπλιο και Επίδαυρο το 11ο Tour du Péloponnèse με συμμετέχοντες από 20 χώρες!

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή ώρας για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ 

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Θέσεις Εργασίας για 4 ειδικότητες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αναβάθμιση σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

AGGELOS DRITSAS

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Ναύπλιο (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS