ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημήτρης Κρίγγος: Κολυμβητήριο, ένα στοίχημα γενεών το κέρδισε η δική μας

Του Δημήτρη Κρίγγου,
Αντιδημάρχου Άργους Μυκηνών, Αναπληρωτή Δημάρχου

Κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο Άργους. Ένα έργο εξαιρετικό που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία των προηγούμενων ετών η δημοτική μας αρχή κατασκεύασε και είμαι περήφανος που σε αυτό το έργο είχα πρωταγωνιστικό ρόλο ως αντιδήμαρχος Έργων. 

Ένα έργο σταθμός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, της δημοτικής μας παράταξης «Αλλαγή Πορείας» και ολόκληρου του δήμου Άργους Μυκηνών. Μιλάμε άλλωστε για το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο νομό Αργολίδος.

Έργο για όλες τις δημοτικές μας ενότητες, για όλα τα χωριά μας, για ολόκληρο το νομό. Με σκληρή δουλειά, αμέτρητες ώρες με τους συνεργάτες μας, μπόλικο άγχος μέχρι να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα…Κόντρα σε λογικές ισοπέδωσης πολλών «αντιπολιτευόμενων» παρουσιάσαμε απτό έργο, παρά την ρητορική πολεμική που δεχθήκαμε. Πάντα όταν επισκέπτομαι το κολυμβητήριο αντικρίζω μια από τις μεγάλες επιτυχίες της δημοτικής μας παράταξης και θυμάμαι τη μακρά πορεία αυτού του μεγάλου έργου. Και μας χαροποιούν ιδιαίτερα οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που το απολαμβάνουν καθημερινά ολόκληρο το χρόνο!

Το Κλειστό Κολυμβητήριο του δήμου μας με δωδεκάμηνη απρόσκοπτη λειτουργία κατ’ έτος, σύμφωνο με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιημένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη που η δημοτική μας αρχή υλοποίησε, κόντρα στις αντιξοότητες και τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, κόντρα, για άλλη μια φορά, στις προβλέψεις όσων αρέσκονταν στην στείρα αντιπολίτευση και τον μηδενιστικό λόγο ότι και αυτό το έργο «δε θα γίνει». Και έγινε, και λειτουργεί άψογα και μαθαίνει κολύμβηση και γυμνάζει τουλάχιστον 500 παιδιά κατ΄έτος!

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και οι συνάδελφοι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να αφήνουμε έργα ουσιαστικά τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα μας. Έργα που θα απολαμβάνουν πολλές γενιές! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Δήμος Επιδαύρου και φορείς μας καλούν τα Χριστούγεννα στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

“Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχω – Δεν απέχω” από το 2ο ΓΕΛ Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Σάλος από τις σούζες αστυνομικών με υπηρεσιακές μηχανές

AGGELOS DRITSAS

Το 1000 Miglia Experience στο Ναύπλιο(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Έργα ανάπλασης του πάρκου της παλαιάς Πυροσβεστικής στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Προειδοποίηση για βοριάδες 9 Μποφόρ εξέδωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Φωτιά πήρε σόμπα σε café της πόλης του Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΒΙΝΤΕΟ DRONE 24-25/3/2024 )

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ερμιονίδας στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

AGGELOS DRITSAS

Φορολογικές δηλώσεις

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών προς ενημέρωση κτηνοτρόφων και εμπόρων

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS