www.AggelosDritsas.gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Δημήτρης Πτωχός: «Αύξηση του ορίου πληρωμών, ένα κρίσιμο εργαλείο για τις Περιφέρειες και τους Δήμους»

Στην Καλαμάτα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βασίλη Σπανάκη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Δημάρχου Χρ. Μαλαπάνη» στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρευρέθηκε στη συνεδρίαση και αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπογράμμισε την ανάγκη αύξησης του ορίου πληρωμών για καλύτερη ρευστότητα, τόσο για τις Περιφέρειες όσο και για τους δήμους, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο μέτρο ως ουσιαστικό εργαλείο.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της προώθησης του νομοσχεδίου για τη χαρτογράφηση και την κατανομή των αρμοδιοτήτων, με παράλληλη μεταφορά των απαραίτητων πόρων. Ο Περιφερειάρχης επαίνεσε την εξαιρετική συνεργασία με τους δημάρχους και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχιση αυτής της αποτελεσματικής συνεργασίας, επισημαίνοντας τη σημασία των έργων και πρωτοβουλιών που λαμβάνονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Η συνεδρίαση επικεντρώθηκε στις διεκδικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αυτές εκφράστηκαν και μέσω της ΚΕΔΕ, και στα θέματα που αφορούν τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΡΑΝΙΔΙ : Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

 Βασίλης Γ. Σιδέρης: Με ευλάβεια και πίστη, τιμήσαμε απόψε τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονα,

AGGELOS DRITSAS

Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού οι νέοι “δικαστικοί χάρτες” ήδη καταρρέουν

AGGELOS DRITSAS

AΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό (ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ )

AGGELOS DRITSAS

Τα συγχαρητήρια του μπασκετικού Παναργειακού στην ποδοσφαιρική ομάδα

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο στο Ναύπλιο 

AGGELOS DRITSAS

«Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια»

AGGELOS DRITSAS

 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΚΕ (vid)

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η συναυλία στο Ναύπλιο για ασφαλή σχολεία

AGGELOS DRITSAS

Γιατί καθυστερεί τόσο η αντιμικροβιακή θωράκιση των λεωφορείων, ενώ ήδη έχει προκηρυχθεί ο σχετικός δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Αίτημα του Δ. Ορφανού για συναντήσεις και επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή

AGGELOS DRITSAS