ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔΑΕ) προκηρύσσει ανοικτό τακτικό διαγωνισμό για την «Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης λειτουργίας του Υποκαταστήματος της ΕΤΑΔ Α.Ε. «Θαλασσόπυργος Μπούρτζι Ναυπλίου» , σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό της ΕΤΑΔ ΑΕ . 

Ο ανωτέρω κανονισμός ευρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. (www.hppc.gr – Προφίλ εταιρείας). Η ΕΤΑΔ ΑΕ απευθύνεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή ενώσεις προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά καθώς και κοινοπραξίες , που έχουν την ικανότητα και την επαρκή εμπειρία να ανταποκριθούν στις ζητούμενες υπηρεσίες.

Οι συμμετέχοντες στον παρόντα Διαγωνισμό πρέπει να μην εμπίπτουν στους λόγους αποκλεισμού όπως περιγράφονται στο άρθρο 16καθώς και να πληρούν τα κριτήρια ποιοτικής επιλογής που ορίζονται στα άρθρα 17και 18 της Διακήρυξης η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://www.hppc.gr. 

Η διάρκεια της σύμβασης καθορίζεται για χρονικό διάστημα από 01.04.2024 έως 31.12.2024 . 

Προϋπολογισμός: Ο συνολικός προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των εκατόν ενενήντα χιλιάδων ευρώ 190.000,00 ευρώ, άνευ ΦΠΑ (ΦΠΑ :45.600,00 ευρώ/προϋπολογισμός με ΦΠΑ 24% :235.600,00 ευρώ).

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται τα έξοδα δημοσίευσης, καθώς και κάθε άλλη νόμιμη και απαραίτητη δαπάνη . Η διάρκεια των οικονομικών προσφορών ορίζεται για διάστημα έξι (6) μηνών από την υποβολή τους. 

Η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής στο Διαγωνισμό θα ανέρχεται στο ποσό των τριών χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (3.800,00 ευρώ) και θα είναι διάρκειας τουλάχιστον τριάντα (30) ημερών μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς ή  της τυχόν παράτασης αυτ . 

Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά , βάσει τιμής. 

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στο κείμενο της διακήρυξης στην ιστοσελίδα http://www.hppc.gr. Τα έγγραφα της διακήρυξης διατίθενται περαιτέρω σε ηλεκτρονική μορφή για όποιον το επιθυμεί, στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ , Βουλής 7, γραφείο 216 (Τομέας Προμηθειών), από τις 15.03.2024 έως και τις 20.03.2024, καθημερινές και ώρες 09:00 έως 15:00, με την επίδειξη βεβαίωσης κατάθεσης ποσού τριάντα ευρώ (30,00 ευρώ), μαζί με σχετική εξουσιοδότηση από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας ή του φυσικού προσώπου που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό , στην οποία θα καταγράφονται τα πλήρη στοιχεία του παραλαμβάνοντα , τα στοιχεία της εταιρείας ( επωνυμία, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός τηλεομοιοτυπικής συσκευής) , καθώς και τα στοιχεία του φυσικού προσώπου με διαμονή στην Αθήνα, μέσω του οποίου θα γίνεται η επικοινωνία της ΕΤΑΔ ΑΕ με τον ενδιαφερόμενο μέχρι την ημερομηνία υποβολής των Προσφορών. 

Η κατάθεση του ως άνω ποσού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στον με αριθμό 0026/0025-490-200-649853 τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΔ ΑΕ στην τράπεζα Eurobank είτε στο Ταμείο της ΕΤΑΔ ΑΕ ,Βουλής 7, 2ος όροφος. Οι Προσφορές θα κατατίθενται έως τις 29.03.2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ ,Βουλής7, 2οςόροφος, γραφείο 214 (Γενικό Πρωτόκολλο). 

Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού την ως άνω ημερομηνία και ώρα 11:30, στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ , στην οποία μπορούν να παρίστανται οι νόμιμοι εκπρόσωποι ων συμμετεχόντων. Αθήνα , Μάρτιος 2024 Ηρώ Χατζηγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και το Λιμενικό Σώμα γιορτάζουν τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο

AGGELOS DRITSAS

”Κρανιδιώτικη Λύριζα 2024″

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται η κακοκαιρία «Δωροθέα»- ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

AGGELOS DRITSAS

Με απόδοση 2,72% η επανέκδοση του 5ετούς ομολόγου του ελληνικού Δημοσίου

AGGELOS DRITSAS

«Ελεύθερη Σκέψη» από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Παλαμήδης»

AGGELOS DRITSAS

8ο Panionios cup judo που γινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. «Ανδρέας Βαρίκας»

AGGELOS DRITSAS

23η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών στις Βρυξέλλες, ως ενεργό μέλος του EULC.

AGGELOS DRITSAS

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου 

AGGELOS DRITSAS

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν οι Λάκωνες τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Δουλέμποροι έφερναν παράνομους μετανάστες ΑμεΑ και τους χρησιμοποιούσαν για επαιτεία

AGGELOS DRITSAS

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Ευάγγελος Πιπέρης παραμένει στο βαθμό του Ταξίαρχου

AGGELOS DRITSAS

Έναρξη του Τριωδίου στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS