ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Κρανίδι, στην Κοιλάδα, στα Δίδυμα και στην Ερμιόνη Αργολίδας με τους συνεργάτες του, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες του.

Ο κ. Τατούλης ανεφερε ότι έχει επεξεργαστεί έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την διαχείριση υδάτων τόσο στην Αργολίδα όσο και στην Κορινθία, αλλά και σε όλη την Πελοπόννησο, με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό το ζήτημα αποτελεί και προσωπική προτεραιότητα και δέσμευση για την Πελοπόννησο του 2030.

 Μάλιστα τόνισε ότι έχει εξεταστεί ενδελεχώς η αναθεώρηση του τρέχοντος ΕΣΠΑ, το οποίο προβλέπει το ελάχιστο κονδύλι των 25,5 εκατ ευρώ για έργα διαχείρισης υδάτων και λυμμάτων για όλην την Πελοπόννησο για την επόμενη πενταετία, προκειμένου αυτό το ποσό με μόχλευση κεφαλαίων να δεκαπλασιαστεί τουλάχιστον προκειμένου να μπορέσει να καλύψει την κατασκευή της πρώτης φάσης των έργων.

Επίσης, δεσμεύτηκε για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας αυτής της μοναδικής περιοχής, την ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με ενισχύσεις για εκσυγχρονισμό των μονάδων τους αλλά και για νέες επενδύσεις .

Τέλος, με δεδομένο ότι πρόκειται για περιοχή με πλούσια αγροτική και κτηνοτροφική δραστηριότητα ο Πετρος Τατουλης επανέλαβε την προγραμματική του δέσμευση για ενίσχυση με 20.000 ευρώ ανά παραγωγική μονάδα την εξωστρέφεια αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων: Δώσε αίμα, είναι ζωή για εσένα και τον συνάνθρωπό σου

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Τατούλης: Στόχος μας η αξιοποίηση της Στυμφαλίας

AGGELOS DRITSAS

Νοτοπούλου – Γαβρήλος: Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς προς τους ανέργους η κατάργηση επιδομάτων

AGGELOS DRITSAS

Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός Συλλόγου ..

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Επιδαύρου, η Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου, ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας»

AGGELOS DRITSAS

Ψηφιακή κάρτα: Εφαρμογή συστήματος και ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ από 1η Ιουλίου 2024

AGGELOS DRITSAS

Βραβείο στο Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν.Μ. Άργους για Δράσεις Προαγωγής Ψυχικής Υγείας

AGGELOS DRITSAS

Με ιδιαίτερη χαρά βρεθήκαμε στα Ανθεστήρια 2025,

AGGELOS DRITSAS

Αιτήσεις στο Ναύπλιο για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών προς ενημέρωση κτηνοτρόφων και εμπόρων

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο με 25 θέματα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Όλη η Αλήθεια αποκαλύφθηκε για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ναυπλιέων που κληρονομήθηκε

AGGELOS DRITSAS