ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στα μπλόκα τους επιστρέφουν οι αγρότες μετά την ολοκλήρωση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Σε σταδιακή αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη και επιστροφή στα μπλόκα τους, προχωρούν αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι της Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται στην Agrotica.

Τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες έχουν δηλώσει ανυποχώρητοι, ενώ με γενικές συνελεύσεις τους θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους, καθώς δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις εξαγγελίες – “ψίχουλα” -όπως τις χαρακτήρισαν- του πρωθυπουργού για το κόστος παραγωγής.

«Aυτές οι εξαγγελίες δεν απαντούν στο βασικό πρόβλημα επιβίωσης που έχουμε θέσει, δε μας δίνουν την δυνατότητα και την προοπτική να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε να μένουμε στα χωριά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Εθελοντική Ομάδα Λυγουριού σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος: κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν αυτήν την λευκή νύχτα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κεντρική ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στο Άργος την Παρασκεύη 13 Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ : “Εφυγε” απο τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Παναγιώτης Ν.Μίχος

AGGELOS DRITSAS

Ναυάγιο με μετανάστες ανοιχτά του Παναμά

AGGELOS DRITSAS

Καμπανάκια lockdown: Ξέφυγε η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Πότε θα «δείξει τα δόντια του» ο Γενάρης – «Δύο ισχυρά ψυχρά κύματα»

AGGELOS DRITSAS

Σοκαριστικό ατύχημα για τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα στο Ράλι Ακρόπολις

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικό Συμβούλιο την Μ. Δευτέρα στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Ποια αυτοκίνητα δεν θα μπαίνουν στα πλοία

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ11 – ΠΡΟ ΜΙΝΙ (γεν. 2014 και μικρότεροι).

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Σμυρλής

AGGELOS DRITSAS