ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Στα μπλόκα τους επιστρέφουν οι αγρότες μετά την ολοκλήρωση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Σε σταδιακή αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη και επιστροφή στα μπλόκα τους, προχωρούν αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι της Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκονται στην Agrotica.

Τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες έχουν δηλώσει ανυποχώρητοι, ενώ με γενικές συνελεύσεις τους θα αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους, καθώς δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις εξαγγελίες – “ψίχουλα” -όπως τις χαρακτήρισαν- του πρωθυπουργού για το κόστος παραγωγής.

«Aυτές οι εξαγγελίες δεν απαντούν στο βασικό πρόβλημα επιβίωσης που έχουμε θέσει, δε μας δίνουν την δυνατότητα και την προοπτική να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε να μένουμε στα χωριά μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δολοφόνησαν επιχειρηματία έξω από την επιχείρησή του στο Ψυχικό

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κ Μητσοτάκη στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς με αυξήσεις στα διόδια – Πόσο θα στοιχίζει η διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Πέτρος Κωτσοβός: Ένας νέος άνθρωπος και επιστήμονας υποψήφιος στο Άργος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια αγώνα στην Πορταριά

AGGELOS DRITSAS

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Ο θερμότερος χειμώνας στα χρονικά της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο Κρανίδι επισκέφτηκε ο Τάσος Λάμπρου

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Τελέσιλλα Σύλλογος Τελέσιλλα

AGGELOS DRITSAS

Εταιρεία διανομής τροφίμων στο Άργος ζητάει πωλητή

AGGELOS DRITSAS