ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

Τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο τις προσωπικές, όσο και των υπολοίπων μελών της δημοτικής αρχής, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός προς όλους ανεξαιρέτως τους χορηγούς, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, υπηρεσιακούς και τουριστικούς παράγοντες του τόπου, για την πολύτιμη αρωγή και την καθοριστική συμβολή τους στη φετινή διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων καθώς και τον τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για την προβολή.

Αναλυτικότερα η επιστολή του κ. Ορφανού έχει ως εξής:

«Αξιότιμες κύριες, αξιότιμοι κύριοι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ναυπλιέων για την πολύτιμη αρωγή και συμβολή σας στην διοργάνωση των εκδηλώσεων του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού.

Είναι μια χρονιά που όλοι ανεξαιρέτως, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, υπηρεσιακοί και τουριστικοί παράγοντες του δήμου υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου η διοργάνωση μας να έχει επιτυχή αποτελέσματα. Τα εμφανή αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας αγκαλιάστηκαν τόσο από τους συμπολίτες όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες μας. Η φετινή δυναμική του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, η οποία ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα κάθε προηγούμενο οφείλεται κυρίως στη δική σας συμμετοχή, την ουσιαστική στήριξη, την προσφορά και την υποδειγματική στάση σας, η οποία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αναμφίβολα, η αρωγή σας έστεψε το όλο εγχείρημα με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε δημόσια και ευελπιστούμε στη συνέχιση της εξαίρετης συνεργασίας μας και στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ι. Ορφανός»

Οι υπηρεσίες και οι φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διοργάνωση ήταν:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το Λιμεναρχείο, η Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, το Τμήμα πολιτισμού, η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού και το Γραφείο Δημάρχου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων-Καφέ-Μπαρ Ναυπλίου “Το Ανάπλι”, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, το Τμήμα Σαμαρειτών -Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Αργολίδας, οι εταιρείες myΤaxi και Ράδιο Ταξί Ναυπλίου, το ΚΤΕΛ Αργολίδας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Σωματεία, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ναυπλιέων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, εθελοντικές ομάδες πολιτών.

Οι επιχειρηματίες -ιδιώτες– χορηγοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξαίρετη εικόνα που είχαν οι δημότες και οι επισκέπτες μας ήταν: Τα ΜΜΕ, το Κέντρο Τεχνών ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Γεώργιος Λαπαθιώτης, η Τίνα Γκιόλα, η Γιάννα Βασιλείου, ο Μάριος Φιρφιλιώνης, ο Γιώργος Καράσης, ο Σεραφείμ Ζίου, το Εικαστικό Εργαστήρι #art25, η παράταξη Ανάπλι Εμπρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

{{Από την Κίο της Βιθυνίας στη Νέα Κίο της Αργολίδας }}

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

AGGELOS DRITSAS

ΣΤΑ ΜΥΚΗΝΑΪΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…

AGGELOS DRITSAS

Γ. Ανδριανός: Ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία Τεμπών:Αποφυλακίζεται ο επιθεωρητής Λάρισας του ΟΣΕ με εγγύηση 20.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Βλάσση – Δημαράκη Ελένη – Αντιδήμαρχος ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

14η Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών την 15/04/2024

AGGELOS DRITSAS

Μυκήνες και Επίδαυρος στα ταξίδια περιπέτειας για τουρίστες της Βόρειας Αμερικής

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2025

AGGELOS DRITSAS

Μαζί κερδίζουμε την μάχη στήθος με στήθος.

AGGELOS DRITSAS

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ι.Ν.Αγίας Τριάδας, ο Δήμος Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS