ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

Τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο τις προσωπικές, όσο και των υπολοίπων μελών της δημοτικής αρχής, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός προς όλους ανεξαιρέτως τους χορηγούς, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, υπηρεσιακούς και τουριστικούς παράγοντες του τόπου, για την πολύτιμη αρωγή και την καθοριστική συμβολή τους στη φετινή διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων καθώς και τον τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο για την προβολή.

Αναλυτικότερα η επιστολή του κ. Ορφανού έχει ως εξής:

«Αξιότιμες κύριες, αξιότιμοι κύριοι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους εσάς, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ναυπλιέων για την πολύτιμη αρωγή και συμβολή σας στην διοργάνωση των εκδηλώσεων του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού.

Είναι μια χρονιά που όλοι ανεξαιρέτως, φορείς, ιδιώτες, επιχειρήσεις, υπηρεσιακοί και τουριστικοί παράγοντες του δήμου υπερέβησαν εαυτόν προκειμένου η διοργάνωση μας να έχει επιτυχή αποτελέσματα. Τα εμφανή αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας αγκαλιάστηκαν τόσο από τους συμπολίτες όσο και από τους χιλιάδες επισκέπτες μας. Η φετινή δυναμική του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού, η οποία ξεπέρασε σε επισκεψιμότητα κάθε προηγούμενο οφείλεται κυρίως στη δική σας συμμετοχή, την ουσιαστική στήριξη, την προσφορά και την υποδειγματική στάση σας, η οποία και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αναμφίβολα, η αρωγή σας έστεψε το όλο εγχείρημα με επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε δημόσια και ευελπιστούμε στη συνέχιση της εξαίρετης συνεργασίας μας και στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ι. Ορφανός»

Οι υπηρεσίες και οι φορείς που συνέδραμαν στην άρτια διοργάνωση ήταν:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το Λιμεναρχείο, η Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, το Τμήμα πολιτισμού, η υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού και το Γραφείο Δημάρχου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Αναψυκτηρίων-Καφέ-Μπαρ Ναυπλίου “Το Ανάπλι”, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, το Τμήμα Σαμαρειτών -Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Αργολίδας, οι εταιρείες myΤaxi και Ράδιο Ταξί Ναυπλίου, το ΚΤΕΛ Αργολίδας, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Σωματεία, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ναυπλιέων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, εθελοντικές ομάδες πολιτών.

Οι επιχειρηματίες -ιδιώτες– χορηγοί που συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξαίρετη εικόνα που είχαν οι δημότες και οι επισκέπτες μας ήταν: Τα ΜΜΕ, το Κέντρο Τεχνών ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Γεώργιος Λαπαθιώτης, η Τίνα Γκιόλα, η Γιάννα Βασιλείου, ο Μάριος Φιρφιλιώνης, ο Γιώργος Καράσης, ο Σεραφείμ Ζίου, το Εικαστικό Εργαστήρι #art25, η παράταξη Ανάπλι Εμπρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου Δελτίο Τύπου

AGGELOS DRITSAS

Τα παιδιά και των τριών τμημάτων του 2ου Νηπιαγωγείο Ναυπλίου, επισκέφτηκαν το Βυζαντινό Μουσείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

Η νύφη άργησε εκνευρίζοντας τον… παπά ο οποίος αποχώρησε

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Τα χελιδόνια διασχίζουν όλη την Σαχάρα και το Αιγαίο για να έρθουν σ΄εμάς. ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Η Παναγία ας μας δίνει δύναμη και ελπίδα.

AGGELOS DRITSAS

Είναι ένα ακόμη περιστατικό κλοπής από την στιγμή που η τιμή του λαδιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

AGGELOS DRITSAS

 Γιάννης Γεωργόπουλος: Η κα Μαρία δεν είναι πια μαζί μας.

AGGELOS DRITSAS

Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου(φώτο-βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από το Α.Τ. Τροιζήνας

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας γνωμοδότησε αρνητικά για την επέκταση των ιχθυοτροφείων στην Βουρλιά, στην Κορακιά και στο Θυννί

AGGELOS DRITSAS

Έκλεψαν και την κάμερα για να εναποθέσουν διάφορα αντικείμενα στο Τολό .

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Έπεσαν βράχια στο δρόμο για Καραθώνα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS