ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Καρυά Αργολίδας βρίσκεται στο επίκεντρο του χειμερινού αθλητισμού με Artemisio Mountain Running

Κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου, εδώ και πέντε συνεχείς χρονιές, η Καρυά Αργολίδας βρίσκεται στο επίκεντρο του χειμερινού αθλητισμού και δη του ορεινού τρεξίματος.

Οι λάτρεις της φύσης, της περιπέτειας και του δρομικού αθλητισμού ανταμώνουν στο πανέμορφο χωριό, έτοιμοι κάθε χρόνο να ζήσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία στο Αρτεμίσιο Όρος.

Το Artemisio Mountain Running πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των αθλητών και φιλοξενεί τους κορυφαίους στο είδος τους!

Φέτος, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και για πρώτη χρονιά συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (ITRA), ως βαθμολογημένος αγώνας.

Περιλαμβάνει 4 μοναδικές διαδρομές, οι οποίες μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε συμμετέχοντα, ανάλογα με την εμπειρία και την προετοιμασία του:

– Mountain Running 26K

– Trail Running 12K

– Trail Running 5K

– Kid’s Fun (Παιδικός Αγώνας) 1,5Κ

Η Οργανωτική Επιτροπή του AMR κάθε χρόνο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της διοργάνωσης, προσφέροντας έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού αγώνα.

Η διοργάνωση έχει κεντρίσει το χορηγικό ενδιαφέρον πολλών μεγάλων και γνωστών εταιριών Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, την προηγούμενη ημέρα, καθώς και την ημέρα του αγώνα, εκτυλίσσονται επιπλέον συναφείς δραστηριότητες, όπως ημερίδες, παιδικές δραστηριότητες (τοξοβολία, αναρρίχηση, ισορροπία κτλ.), τεχνικές και περιβαλλοντολογικές ενημερώσεις, αλλά και έκθεση τοπικών προϊόντων από παραγωγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επικές επιδόσεις για την Ναυπλιώτισσα Χριστιάνα Γαρουνιάτη – Κατέκτησε 7 χρυσά και ένα ασημένιο σε Διεθνή Αγώνα στην Κύπρο

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  : ο Καρκίνος του Μαστού στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ με τις νέες και μεγάλες επιβαρύνσεις της και τα 5 βήματα μίαςάλλης πολιτικής.

AGGELOS DRITSAS

Α1 Αργολίδας: Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης από την Π.Ε Αργολίδας για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Σημαντική νίκη ο ΑΟ Ερμιονίδας στην έδρα του Διαγόρα Βέλου

AGGELOS DRITSAS

Που θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα από 8 έως και 12 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο Ναύπλιο για την “Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών”

AGGELOS DRITSAS

Σύσκεψη αρμοδίων φορέων,με θέμα τις αδειοδοτήσεις λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων,διοικητικών ορίων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

AGGELOS DRITSAS

Η νεανική βία και εγκληματικότητα σε έξαρση – Σοκάρουν τα στοιχεία

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ο Κώστας Παναγιώτου επέστρεψε στον Παναργειακό

AGGELOS DRITSAS

Συνεχίζονται για λίγες ημέρες ακόμη οι εγγραφές μας (καθημερινά 18.00-20.00)

AGGELOS DRITSAS