ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Δήμος προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά, την οποία κοινοποίησε και στην Εισαγγελία Προστασίας Ζώων

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης γατών, αυτή τη φορά στην Πετρούπολη, έρχεται στο φως, κατόπιν καταγγελιών.

Ο δράστης ή οι δράστες πετούν καυτό λάδι στις γάτες, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social. Για τη διερεύνηση του άγριου περιστατικού, αλλά και για την τιμωρία των υπαιτίων ο Δήμος Πετρούπολης απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά, την οποία κοινοποίησε και στην Εισαγγελία Προστασίας Ζώων. 

Ο Δήμος Πετρούπολης τοποθετήθηκε για το συμβάν, εκδίδοντας ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του δήμου Πετρούπολης:

«Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι του αποτρόπαιου βασανισμού γατών

Ο Δήμος Πετρούπολης, εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το φρικτό περιστατικό κακοποίησης γατών που έγινε σε γειτονιά της πόλης μας, για το οποίο λάβαμε γνώση χθες (4/2) από δημοσίευση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Σήμερα καταθέσαμε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης και κοινοποιήσαμε το απόλυτα καταδικαστέο γεγονός στην Εισαγγελία Προστασίας Ζώων. 

Ζητήσαμε την άμεση διερεύνηση του τραγικού γεγονότος και την παραδειγματική τιμωρία -βάσει των οριζόμενων στη νομοθεσία- των απάνθρωπων υπαιτίων.

Ο Δήμος Πετρούπολης θεωρεί πως ο σεβασμός σε κάθε έμβιο ον αποτελεί ένδειξη πολιτισμού, ηθική και νομική υποχρέωση κάθε ανθρώπου αλλά και φορέα. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε περιστατικό κακοποίησης και βασανισμού αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, θα είμαστε άτεγκτα απέναντι σε όποιον δεν σέβεται τη ζωή και τη ευημερία τους. 

Διαβεβαιώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι και ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την προστασία των ζώων στον δήμο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το creepy καφενείο με τις κούκλες που λέγεται “Τζίπρας” και βρίσκεται στην Ηλεία

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Διάνοιξη και άλλων πέντε οδών στο Άργος!

AGGELOS DRITSAS

Νέα μόνιμη παθολόγος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Εγκαίνια της 3ης μονάδας απορριμμάτων στην Πελοπόννησο στην Καλλιρρόη του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία

AGGELOS DRITSAS

Όλα έτοιμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις εκλογές της Κυριακής

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Ένα όμορφο ταξίδι στο χρόνο από το Νηπιαγωγείο Αγίου Προκοπίου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Σιδέρης: 9ος Μαραθώνιος Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Με τη συμμετοχή του ΚΔΑΠ Άργους, του ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους..

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η Ξύδη καλείται να λύσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα μετά από κροτίδα που «έσκασε» στα χέρια του

AGGELOS DRITSAS