ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
DRONE VIDEOΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Επίδαυρος: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 204η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης – Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ (vid)

Νέα Επίδαυρος: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 204η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης – Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ (vid)

Με λαμπρότητα και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Επίδαυρο για την 204η επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, στον ιστορικό χώρο της Πιάδας, όπου τέθηκαν τα θεμέλια του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Επιδαύρου και συνεχίστηκαν με επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμούς και καταθέσεις στεφάνων από την πολιτική, αυτοδιοικητική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός, τη Βουλή των Ελλήνων και τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Πουλάς, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος. Παρόντες ήταν ακόμη ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, οι δήμαρχοι της Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Δημήτρης Ορφανός, καθώς και ο Γιάννης Γεωργόπουλος ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

Ιδιαίτερη παρουσία είχαν οι δήμαρχοι Μεσολογγίου –τιμώμενης πόλης λόγω της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο–, του αδελφοποιημένου Δήμου Αποκορώνου, της Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με το ιστορικό θεατρικό δρώμενο «Από το σκοτάδι στο φως», σε σκηνοθεσία της θεατρολόγου Αγγελικής Τσάκωνα. Η αναπαράσταση της Α’ Εθνοσυνέλευσης συγκίνησε βαθιά το κοινό, με ξεχωριστή τη συμμετοχή των κατοίκων της Νέας Επιδαύρου και των μικρών παιδιών, που έδωσαν ιδιαίτερο συμβολισμό στη συνέχεια της ιστορικής μνήμης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον δήμαρχο Επιδαύρου και οικοδεσπότη των εκδηλώσεων Τάσο Χρόνη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές, που παρά τις δύσκολες συνθήκες παρουσίασαν ένα υψηλού επιπέδου ιστορικό δρώμενο, αντάξιο της σημασίας της επετείου.

Video -Ρεπορτάζ  – Αργολικό Πρακτορείο –  Άγγελος Δρίτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

23ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη Παρασκευή στο Άργος.

AGGELOS DRITSAS

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Δύο νέα επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ο Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχει στον 1ο «Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης σχολείων”

AGGELOS DRITSAS

Νέες παρατάσεις για ρυμουλκά και απόσυρση των παλιών ταξί

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Χορευτική Παιδεία

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε μηχανουργείο στο Λυγουριό

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Χρόνης: Το Λυγουριό, ο υπέροχος τόπος μας, έχει ιστορία που δεν σηκώνει παζάρια και δυνατότητες που τον κάνουν μοναδικό !

AGGELOS DRITSAS

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Όλη η διαδικασία βήμα βήμα

AGGELOS DRITSAS

Δεν είναι κούραση, είναι εξουθένωση: γιατί η ξεκούραση δεν επαρκεί

AGGELOS DRITSAS