ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Δεν έπεισε κατά την απολογία του τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του

Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγό του στο Άργος με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου».

Τα λεγόμενά του ωστόσο δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και εξάντληση στο θύμα του, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.

Σοκάρει η περιγραφή της 32χρονης

Η Ελένη κινδύνεψε να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της. Όταν εκείνος την κακοποιούσε, εκείνη σκεφτόταν τα παιδιά της. Πονούσε, σφάδαζε, αλλά έπρεπε να κρατηθεί ζωντανή. Μάλιστα, δέχθηκε και απειλές ότι θα τη σκοτώσει.

Η περιγραφή της γυναίκας για όσα πέρασε προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό:

«Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει «Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα»… Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε… Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό… Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη… Μου έλεγε «Κοίτα πώς είσαι ποιος θα σε πάρει».

«Με χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο – Μου είπε, θα σε σκοτώσω»

Ο εφιάλτης της γυναίκας, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως περιέγραψε (Star), ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα:

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε «Θα σε σκοτώσω!». Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. «Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια», μου είπε».

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει:

«Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. «Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη», έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει», ανέφερε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δημοτική Κοινότητα Ασκληπιείου Επιδαύρου : Ήρθε η άνοιξη, ήρθαν και οι κάμπιες από τα πεύκα…

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη ο εγκέφαλος της συμμορίας που έκανε κλοπές σε Τροιζηνία και Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους 

AGGELOS DRITSAS

Μαθητές και πολιτιστικοί φορείς παρέλασαν στο Άργος για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

AGGELOS DRITSAS

‘’ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ’’,

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα «Θυσίας του Διασώστη»: Βραβεύθηκε ο γιατρός Κ. Κατσαρός από την Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Ξεκίνησαν οι πρόβες των νεαρών παιδιών για το τοπικό έθιμο της Ερμιόνης,”γιάλα – γιάλα”.

AGGELOS DRITSAS

Ξεκάθαρη νίκη του Τ. Χρόνη στον Δήμο Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Το νερό στην Τ.Κ. Μυκηνών είναι ακατάλληλο για πόση

AGGELOS DRITSAS

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο «Κ.Νόνης» του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Συνελήφθη 17χρονος για τον βιασμό 13χρονης

AGGELOS DRITSAS