ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ένα μωρό ενός έτους έχασε τη ζωή του στην Κω, με τις Aρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου η μητέρα του βρέφους διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της έχει χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια προσπάθησε να τη συνεφέρει και την ίδια ώρα φώναζε για βοήθεια.

Από τις φωνές της κινητοποιήθηκαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Η μητέρα κάλεσε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο λίγο αργότερα. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το μωρό δεν αναπνέει και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές, εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Η αστυνομία έχει λάβει δέκα καταθέσεις από τους γιατρούς αλλά και από τους γείτονες.

Οι γονείς της μικρής προφορικά ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με την πιθανολογούμενη σεξουαλική κακοποίηση δήλωσαν άγνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο σπίτι της μητέρας, ενώ ο πατέρας του παιδιού (και οι δύο γονείς είναι Ρομά) φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές με κατηγορίες για πορνογραφία.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί στη Ρόδο για ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον αγώνα των αγροτών

AGGELOS DRITSAS

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Χάκερ ζητούν χρήματα μέσω Facebook 

AGGELOS DRITSAS

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΗΕΡ

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κουτσούλης Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου 

AGGELOS DRITSAS

ΣΠΑΝΕΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ :  ΙΧ συγκρούστηκε με αγριογούρουνο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Το “deal της χρονιάς” στο Πόρτο Χέλι: Ιρλανδός μεγιστάνας έχει πλάνο για ξενοδοχείο 250 εκατ. ευρώ

AGGELOS DRITSAS

ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΕΛΕΟΥΣΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Άργος: Μυστήριο με την εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα που αγνοείται από το 2015 – «Ζω μόνο για να βρω την αλήθεια» λέει ο 24χρονος γιος του

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή | Αποφάσεις για τη μεταφορά μαθητών και έργα υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

AGGELOS DRITSAS

Εκδήλωση για την Εθελοντική αιμοδοσία στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Κρανίδι.

AGGELOS DRITSAS