ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

O Yπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στο MEGA μίλησε για την αυτοκτονία του Hρακλειώτη Γιάννη Τουρνά, καρκινοπαθής, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει το φάρμακο για την χημειοθεραπεία και προέβη στην αυτοχειρία.

Με παρέμβασή του στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 72χορνου, έδωσε εξηγήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.«Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα, ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4/3, αλλά εκείνος δεν προσήλθε». Και συνέχισε: «Επειδή ακούστηκε ότι την ευθύνη την έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της ελλείψεως της ετοποσίδης, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Η ετοποσίδη είναι ένα φάρμακο φθηνό, των 11 ευρώ, υπήρχε σε έλλειψη για μερικές ημέρες. Είχαμε παρέμβει άμεσα από το υπουργείο και είχαμε εξασφαλίσει μέσω του ΙΦΕΤ παραγγελία άμεσα. Τώρα γίνεται κανονική εισαγωγή, έχει αποκατασταθεί πλήρως η έλλειψη».

«Το PET SCAN είναι μια πολύ βαριά εξέταση, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας που να έχει πληθώρα PET SCAN, αυτό δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να γίνει. Κάποια μικρή αναμονή πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον υπουργό: «Το φάρμακο θα το έπαιρνε ο ασθενής. Αν δεν το βρήκε μία φορά, βρέθηκε φάρμακο, κλείστηκε ραντεβού και δεν ήρθε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκου, έχουμε κάνει εισαγωγή, έχουμε διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με την τιμή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συγκλονιστικός ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΝ – Διακοπή Υδροδότησης λόγω βλάβης της ΔΕΗ

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα με επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο ο Παύλος Μαρινάκης, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Έφυγε από την ζωή ο Ναυπλιώτης Σωτήρης Μπρούλης

AGGELOS DRITSAS

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Στο 0-0 ο Παναργειακός μέσα στο Άργος με τη Ρόδο

AGGELOS DRITSAS

Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές όλων των αγαπημένων μας…

AGGELOS DRITSAS

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: EΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 1-1

AGGELOS DRITSAS

Λαμπερά εγκαίνια για το 10ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

Τέλος τα πιστοποιητικά γέννησης, οικογενειακής κατάστασης

AGGELOS DRITSAS

Έχουμε ξεφύγει εντελώς;

AGGELOS DRITSAS