ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

O Yπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στο MEGA μίλησε για την αυτοκτονία του Hρακλειώτη Γιάννη Τουρνά, καρκινοπαθής, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει το φάρμακο για την χημειοθεραπεία και προέβη στην αυτοχειρία.

Με παρέμβασή του στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 72χορνου, έδωσε εξηγήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.«Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα, ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4/3, αλλά εκείνος δεν προσήλθε». Και συνέχισε: «Επειδή ακούστηκε ότι την ευθύνη την έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της ελλείψεως της ετοποσίδης, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Η ετοποσίδη είναι ένα φάρμακο φθηνό, των 11 ευρώ, υπήρχε σε έλλειψη για μερικές ημέρες. Είχαμε παρέμβει άμεσα από το υπουργείο και είχαμε εξασφαλίσει μέσω του ΙΦΕΤ παραγγελία άμεσα. Τώρα γίνεται κανονική εισαγωγή, έχει αποκατασταθεί πλήρως η έλλειψη».

«Το PET SCAN είναι μια πολύ βαριά εξέταση, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας που να έχει πληθώρα PET SCAN, αυτό δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να γίνει. Κάποια μικρή αναμονή πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον υπουργό: «Το φάρμακο θα το έπαιρνε ο ασθενής. Αν δεν το βρήκε μία φορά, βρέθηκε φάρμακο, κλείστηκε ραντεβού και δεν ήρθε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκου, έχουμε κάνει εισαγωγή, έχουμε διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με την τιμή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό τιμήσαμε σήμερα τρεις δημοτικούς υπαλλήλους

AGGELOS DRITSAS

Στην ανακοίνωση των νέων θέσεων Αντιδημάρχων και θέσεων ευθύνης του Δήμου Άργους Μυκηνών 

AGGELOS DRITSAS

Συνδιάσκεψη Στελεχών της ΝΔ Πελοποννήσου : Γιάννης Γεωργόπουλος

AGGELOS DRITSAS

Παρευρεθήκαμε σήμερα, 18/01 στην εκδήλωση

AGGELOS DRITSAS

Μεγάλη μέρα για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα Παραβατικότητα – Βία ανηλίκων Απουσία σεβασμού και ενσυναίσθησης

AGGELOS DRITSAS

Ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φίχτια Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Τι αναφέρουν Νίκας και Μαντζούνης για την πρωτοφανή νεροποντή σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

Ψάχνουν για λίρες στο Άργος από την περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

AGGELOS DRITSAS

Σας περιμένουμε όλους είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ενημερωθούμε όλοι.

AGGELOS DRITSAS

Oρκωμοσία του Γιάννη Μαλτέζου και της νέας Δημοτικής Αρχής Άργους Μυκηνών ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Από την εκδήλωση για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις «ΟΧΕ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS