ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι εξηγήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τον καρκινοπαθή που έβαλε τέλος στη ζωή του

O Yπουργός Υγείας σε συνέντευξη του στο MEGA μίλησε για την αυτοκτονία του Hρακλειώτη Γιάννη Τουρνά, καρκινοπαθής, ο οποίος δεν άντεξε να περιμένει το φάρμακο για την χημειοθεραπεία και προέβη στην αυτοχειρία.

Με παρέμβασή του στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 72χορνου, έδωσε εξηγήσεις για την συγκεκριμένη περίπτωση.«Είχαμε κλείσει στον ασθενή, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μας σύστημα, ραντεβού για να λάβει τη θεραπεία του στις 4/3, αλλά εκείνος δεν προσήλθε». Και συνέχισε: «Επειδή ακούστηκε ότι την ευθύνη την έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω της ελλείψεως της ετοποσίδης, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές. Η ετοποσίδη είναι ένα φάρμακο φθηνό, των 11 ευρώ, υπήρχε σε έλλειψη για μερικές ημέρες. Είχαμε παρέμβει άμεσα από το υπουργείο και είχαμε εξασφαλίσει μέσω του ΙΦΕΤ παραγγελία άμεσα. Τώρα γίνεται κανονική εισαγωγή, έχει αποκατασταθεί πλήρως η έλλειψη».

«Το PET SCAN είναι μια πολύ βαριά εξέταση, δεν υπάρχει σύστημα Υγείας που να έχει πληθώρα PET SCAN, αυτό δεν είναι τόσο πολύ εύκολο να γίνει. Κάποια μικρή αναμονή πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον υπουργό: «Το φάρμακο θα το έπαιρνε ο ασθενής. Αν δεν το βρήκε μία φορά, βρέθηκε φάρμακο, κλείστηκε ραντεβού και δεν ήρθε. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει έλλειψη φαρμάκου, έχουμε κάνει εισαγωγή, έχουμε διορθώσει το πρόβλημα που υπήρχε με την τιμή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ : Θλίψη με το άκουσμα του θανάτου του καθηγητή Θεολογίας Φάνη Οικονόμου.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτικές εκλογές: Μέχρι πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει ένας δημοτικός σύμβουλος

AGGELOS DRITSAS

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

AGGELOS DRITSAS

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυριζόγλου – Όλα τα αποτελέσματα και η σταυροδοσία

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Ιωάννης Μαλτέζος : Συνάντηση είχα σήμερα με τους Διευθυντές των σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία η “Γιορτή Φαρμακά 2025” στα σύνορα των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί

AGGELOS DRITSAS

Στην Ερμιόνη γιόρτασαν του Παμμεγίστους Ταξιάρχες

AGGELOS DRITSAS

Καλάθι του Αϊ-Βασίλη: Από σήμερα (18/12) σε ισχύ – Τι περιλαμβάνει – Μέχρι πότε θα διαρκέσει

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Ασθενής σεισμική δόνηση τα ξημερώματα

AGGELOS DRITSAS

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

AGGELOS DRITSAS