ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε για τις ζημιές στον οδικό άξονα Επιδαύρου – Καλλονής και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου – Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης ΑττικήςΝίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, Γιάννη Βουτσινά και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων, Τάσο Μούγιο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές –μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία– και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, ορίσθηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κρανιδίου στο Λαογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Πυργιώτικα: Ολοκληρώθηκε η σημερινή δράση στην πλατεία του χωριού μας με σκοπό τη δεντροφύτευση

AGGELOS DRITSAS

“Πάμε Αλλιώς”: Το σχολείο της Ν. Κίου και οι μαθητές Ρομά

AGGELOS DRITSAS

25 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑΑΡΜ : Παρακαλούμε για την μη άσκοπη χρήση νερού.

AGGELOS DRITSAS

Κάλεσμα σε όλους να διασκεδάσουν με το Λυγουριάτικο BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΚΕΘΕΑ Κύτταρο Πολυδύναμο Κέντρο – Κινητή Μονάδα Ναυπλίου 

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση με τον Ναυπλιώτη ηθοποιό, σκηνοθέτη

AGGELOS DRITSAS

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Έμπνευσή μας και σήμερα η 28η Οκτωβρίου 1940

AGGELOS DRITSAS

Σήμερα γιορτάζουμε την μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμμου

AGGELOS DRITSAS

Ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου με θέμα: “Πρώτες βοήθειες – ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή”

AGGELOS DRITSAS