ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πέθανε στα 38 της χρόνια η Μαρία Αθανασοπούλου – Είχε διασωθεί από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα

Ήταν μόλις 10 ημερών όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός της Καλαμάτας στις 13 Σεπτεμβρίου 1986. Ανασύρθηκε ζωντανή μετά από 26 ώρες κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της που είχε ισοπεδωθεί. Και τώρα, στα 38 της χρόνια, πέθανε ξαφνικά, ενώ ήταν τριών μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ο λόγος για την Μαρία Αθανασοπούλου, που πέθανε στις 5 Απριλίου στο σπίτι της, προκαλώντας πένθος στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με το Star, η γυναίκα βρισκόταν με το παιδί της στο σπίτι της, όταν υπέστη βαρύ επιληπτικό επεισόδιο με ακαμψία. Όμως δεν κατάφερε να συνέλθει ποτέ.

Ζωντανή αλλά με προβλήματα υγείας

Η Μαρία Αθανασοπούλου είχε γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα το 1986, όταν η ίδια δεν καταλάβαινε τίποτα, μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που χτύπησε την περιοχή της Καλαμάτας.

Οι διασώστες την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ η ίδια έφερε μεγάλο τραύμα στον αυχένα από σίδερο. Αν και κατάφερε να ζήσει, σε όλη της τη ζωή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ήμουν στην κούνια μου. Αυτό που με έσωσε ήταν το σίδερο από την κουνουπιέρα, το οποίο, όμως, μπήκε στον αυχένα μου. Με είχαν για νεκρή, οι γονείς μου το έμαθαν από τις ειδήσεις ότι είμαι ζωντανή», είχε πει στο Star το 2023, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “ΝΙΚΗ” πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση στο Ναύπλιο,

AGGELOS DRITSAS

Η υποχρεωτικότητα αναγραφής του IBAN που, λίγο πριν το τέλος έγινε προαιρετική!

AGGELOS DRITSAS

Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

AGGELOS DRITSAS

Στα χαρτιά η παραγραφή χρεών προς ΕΦΚΑ

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε μεταξύ Ναυπλίου και Αργούς στην περιοχή της διασταύρωσης για Λάλουκα ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ 

AGGELOS DRITSAS

Το νέο θησαυροφυλάκιο της Ελλάδας!

AGGELOS DRITSAS

Ο Δημήτρης Κασσάνος από το Άργος θα είναι υποψήφιος με την “Αλλαγή Πορείας”

AGGELOS DRITSAS

Τραγωδία : Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο με μηχανή στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών στο Μπολάτι 

AGGELOS DRITSAS

Ακαδημία Δρεπάνο

AGGELOS DRITSAS

Η Κομματική Οργάνωση Αργολίδας του ΚΚΕ, σας καλεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS