www.AggelosDritsas.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιες 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα

Τα υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσαν ότι από σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, είναι ξανά διαθέσιμη η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκεκριμένα, απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού (One Time Password) που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Καιρός: Ζέστη αλλά και καταιγίδες σήμερα

AGGELOS DRITSAS

Κουτσοπόδι Άργους : ο Κωνσταντίνος Δ. Σχοινοχωρίτης- Έφυγε από τη ζωή

AGGELOS DRITSAS

Άργος- 1η γιορτή γκόγκας | Με αρκετό κόσμο και πολύ κέφι

AGGELOS DRITSAS

ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

AGGELOS DRITSAS

Άσκηση στο ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Στεναχώρια. Πολύ μεγάλη θλίψη που έφυγε και ο Τάσος

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Επιδαύρου: Παρουσιάστηκε το καινοτόμο Πανελληνίως έργο «Περίπλους» για την ανάδειξη της «βυθισμένης πολιτείας»

AGGELOS DRITSAS

ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Aπαραίτητη η ανακατανομή των χώρων εναπόθεσης BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

AGGELOS DRITSAS

Κ. Μάκαρης: “Σπατάλες και απευθείας αναθέσεις σε φίλους και γνωστούς – Εμείς δεν θα κάναμε καμία εκδήλωση”

AGGELOS DRITSAS

Δυναμική διαμαρτυρία στην Αργολίδα για την άμεση εφαρμογή του Τεχνητού Εμπλουτισμού BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΜΑΛΤΕΖΟΣ: Το Αστυνομικό Τμήμα στη Νέα Κίο γίνεται πραγματικότητα.

AGGELOS DRITSAS