ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόστιμα σε Super Market, σχολικά κυλικεία και κρεοπωλείο στην Αργολίδα

Με αποφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις της Αργολίδας.

-Σε επιχείρηση SUPER MARKET στην περιοχή του Άργους, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις σε δύο κωδικούς κατά παράβαση των παρ. 2 και 4Α του άρθρου 1 και της παρ. 1 του άρθρου 2 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Α του άρθρου 1 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό.-Σε επιχείρηση ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€)

– Σε ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 15/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκε η μη αναγραφή ειδών στον τιμοκατάλογο, κατά παράβαση της παρ. 1 και 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 4Δ του άρθρου 70 της Υ.Α. 91354/17 επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€).

-Σε επιχείρηση  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ στο Άργος χρηματικό πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ υπέρ του Δημοσίου, επειδή κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις 19/12/2023, από αρμόδιους υπαλλήλους κλιμακίου ελέγχου αποτελούμενου από υπαλλήλους του Τμήματος Εμπορίου και Απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης, της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π. Ε. Αργολίδας, διαπιστώθηκαν τα εξής: 

I. η μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις στο είδος «γαλοπούλα ολόκληρη νωπή» κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Α του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για μη τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χίλια ευρώ (1000€) ανά κωδικό. 

II. Η ελλιπής τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις και πιο συγκεκριμένα η μη αναγραφή της καταγωγής – προέλευσης του κρέατος σε δύο κωδικούς: α) στήθος μόσχου Μ/Ο και β) ψαρονέφρι χοιρινό κατά παράβαση της παρ. 1 και 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)» (Β΄2983). Σύμφωνα με την παράγραφο 2Β του άρθρου 19 της Υ.Α. 91354/17, για ελλιπή τήρηση πινακίδας με τις απαιτούμενες ενδείξεις επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο πεντακόσια ευρώ (500€) ανά κωδικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αργολίδα με συλλήψεις …

AGGELOS DRITSAS

Κριτσιδήμας και Μπεκιάρη από την Αργολίδα στην σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

AGGELOS DRITSAS

Πασχαλινή εκδήλωση με ομιλητή τον Μητροπολίτη Αργολίδας στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Άργους – Μυκηνών

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη μαθητών του 3ου Γυμνασίου Άργους στις φυλακές Τίρυνθας

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

AGGELOS DRITSAS

Περιφερειακή Επιτροπή | Αποφάσεις για την προώθηση του τουρισμού, κοινωνικές δράσεις και μεταφορά μαθητών

AGGELOS DRITSAS

Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την παράσταση «ζ-η-θ, ο Ξένος»,

AGGELOS DRITSAS

ζωντανά : Ολυμπιακός vs Φιορεντίνα | ΤΕΛΙΚΟΣ UEFA Conference League 23/24

AGGELOS DRITSAS

ΨΗΦΙΣΜΑ : Κατά την 32η / 12-8-2024 τακτική συνεδρίαση

AGGELOS DRITSAS

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον Θρακικό Ελληνισμό.

AGGELOS DRITSAS

Τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η καταβολή της ενίσχυσης Market Pass 2

AGGELOS DRITSAS