ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τις τρεις ενήλικες κόρες του μέσα στο σπίτι τους.

Επιπλέον φέρεται ο ίδιος, μετά την αποτρόπαια πράξη του να κάλεσε την Άμεση Δράση αναφέροντας μια «μαζική σφαγή». Οι αστυνομικές δυνάμεις όταν έφτασαν στο σπίτι τον συνέλαβαν επιτόπου.

Οι Αρχές ανέφεραν πως στο τηλεφώνημα ο άντρας είπε ότι η γυναίκα του είχε δεχθεί πυροβολισμό. Έπειτα η γραμμή αποσυνδέθηκε.

Κάλεσε την Άμεση Δράση και έκανε λόγο για «μαζική σφαγή»

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τα πτώματα των τεσσάρων γυναικών που αναγνωρίστηκαν από τον ιατροδικαστή της κομητείας ως οι: 59χρονη Majeda Kassem, 25χρονη Halema Kassem, 25χρονη Zahia Kassem, και 24χρονη Hanan Kassem. Όλες είχαν υποστεί τραύματα από πυροβολισμούς.

«Ήταν μια τόσο καλή οικογένεια…»

Έθεσαν υπό κράτηση έναν άνδρα, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο σύζυγος και πατέρας των θυμάτων.

Σύμφωνα με την New York Post, μία γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια – αποτελούμενη από το αντρόγυνο, τις τρεις ενήλικες κόρες και τους δύο ενήλικους γιους – δήλωσε ότι η είδηση του φρικτού εγκλήματος ήταν «σοκαριστική», δεδομένου ότι τα θύματα και ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν «μια τόσο καλή οικογένεια που είχε λαμπρό μέλλον».

«Η κόρη μου τους γνωρίζει», δήλωσε η γειτόνισσα. «Πήγαινε στο σχολείο με τον μεγαλύτερο γιο και απασχολούσε τις δίδυμες αδελφές. Πάντα μιλούσε για το πόσο έξυπνοι ήταν όλοι τους και είχαν πολύ υψηλούς στόχους στη ζωή».

Μερικά από τα παιδιά είχαν όνειρα να γίνουν φαρμακοποιοί ή γιατροί, πρόσθεσε. Επιπλέον δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές ποτέ ξανά.

Headlines

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το creepy καφενείο με τις κούκλες που λέγεται “Τζίπρας” και βρίσκεται στην Ηλεία

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τραγικό τέλος για τον Δημήτρη Συντρίκο μετά τον ξυλοδαρμό του το καλοκαίρι

AGGELOS DRITSAS

«Χτύπησα τη γυναίκα μου και αιμορραγεί!»

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός ΑΠΟ 1926

AGGELOS DRITSAS

22χρονος κυκλοφορούσε το βράδυ με μαχαίρι στο Άργος

AGGELOS DRITSAS

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο δρόμος προς την Αγία Τριάδα επιτέλους ασφαλτοστρώνεται.

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Τροποποίηση και νέος ορισμός Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων

AGGELOS DRITSAS

ΑΡΓΟΣ: Τροχαίο με μεταφορά του τραυματία οδηγού στο νοσοκομείο, με νεκροφόρα

AGGELOS DRITSAS

ΚΥΣΕΑ: Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Δημήτρης Χούπης

AGGELOS DRITSAS

Ο θερμότερος χειμώνας στα χρονικά της χώρας

AGGELOS DRITSAS