www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τις τρεις ενήλικες κόρες του μέσα στο σπίτι τους.

Επιπλέον φέρεται ο ίδιος, μετά την αποτρόπαια πράξη του να κάλεσε την Άμεση Δράση αναφέροντας μια «μαζική σφαγή». Οι αστυνομικές δυνάμεις όταν έφτασαν στο σπίτι τον συνέλαβαν επιτόπου.

Οι Αρχές ανέφεραν πως στο τηλεφώνημα ο άντρας είπε ότι η γυναίκα του είχε δεχθεί πυροβολισμό. Έπειτα η γραμμή αποσυνδέθηκε.

Κάλεσε την Άμεση Δράση και έκανε λόγο για «μαζική σφαγή»

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τα πτώματα των τεσσάρων γυναικών που αναγνωρίστηκαν από τον ιατροδικαστή της κομητείας ως οι: 59χρονη Majeda Kassem, 25χρονη Halema Kassem, 25χρονη Zahia Kassem, και 24χρονη Hanan Kassem. Όλες είχαν υποστεί τραύματα από πυροβολισμούς.

«Ήταν μια τόσο καλή οικογένεια…»

Έθεσαν υπό κράτηση έναν άνδρα, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο σύζυγος και πατέρας των θυμάτων.

Σύμφωνα με την New York Post, μία γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια – αποτελούμενη από το αντρόγυνο, τις τρεις ενήλικες κόρες και τους δύο ενήλικους γιους – δήλωσε ότι η είδηση του φρικτού εγκλήματος ήταν «σοκαριστική», δεδομένου ότι τα θύματα και ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν «μια τόσο καλή οικογένεια που είχε λαμπρό μέλλον».

«Η κόρη μου τους γνωρίζει», δήλωσε η γειτόνισσα. «Πήγαινε στο σχολείο με τον μεγαλύτερο γιο και απασχολούσε τις δίδυμες αδελφές. Πάντα μιλούσε για το πόσο έξυπνοι ήταν όλοι τους και είχαν πολύ υψηλούς στόχους στη ζωή».

Μερικά από τα παιδιά είχαν όνειρα να γίνουν φαρμακοποιοί ή γιατροί, πρόσθεσε. Επιπλέον δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές ποτέ ξανά.

Headlines

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τάσος Λάμπρου Η κατάργηση των σχολικών επιτροπών έφερε τραγικά λειτουργικά αδιέξοδα στα σχολεία.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική Κοινότητα Διδύμων, Λαογραφικό Κέντρο και Εθελοντική Ομάδα Διδύμων.

AGGELOS DRITSAS

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας την Δευτέρα 29 Ιουλίου

AGGELOS DRITSAS

<< Τα λόγια πετούν, τα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ>>.

AGGELOS DRITSAS

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της επετείου της 28ης Οκτωβρίου σε όλο τον Δήμο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το εσπερινό ΕΠΑΛ Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία της Κοσμήτορος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Harvard

AGGELOS DRITSAS

Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή

AGGELOS DRITSAS

50 επιχειρήσεις από τη Πελοπόννησο, η Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια στη FOOD EXPO 2024

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος από την Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης: Ο αγροτικός κόσμος είναι σε αδιέξοδο

AGGELOS DRITSAS

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και βιωματικό εργαστήρι Φυσικής στο Λύκειο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Αίτηση χρηματοδότησης για το έργο αντιμετώπισης κατολισθήσεων στο «Μονοπάτι Αρβανιτιάς» του Δήμου Ναυπλιέων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS