ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και τις τρεις κόρες του και έπειτα κάλεσε την Άμεση Δράση

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τις τρεις ενήλικες κόρες του μέσα στο σπίτι τους.

Επιπλέον φέρεται ο ίδιος, μετά την αποτρόπαια πράξη του να κάλεσε την Άμεση Δράση αναφέροντας μια «μαζική σφαγή». Οι αστυνομικές δυνάμεις όταν έφτασαν στο σπίτι τον συνέλαβαν επιτόπου.

Οι Αρχές ανέφεραν πως στο τηλεφώνημα ο άντρας είπε ότι η γυναίκα του είχε δεχθεί πυροβολισμό. Έπειτα η γραμμή αποσυνδέθηκε.

Κάλεσε την Άμεση Δράση και έκανε λόγο για «μαζική σφαγή»

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τα πτώματα των τεσσάρων γυναικών που αναγνωρίστηκαν από τον ιατροδικαστή της κομητείας ως οι: 59χρονη Majeda Kassem, 25χρονη Halema Kassem, 25χρονη Zahia Kassem, και 24χρονη Hanan Kassem. Όλες είχαν υποστεί τραύματα από πυροβολισμούς.

«Ήταν μια τόσο καλή οικογένεια…»

Έθεσαν υπό κράτηση έναν άνδρα, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ο σύζυγος και πατέρας των θυμάτων.

Σύμφωνα με την New York Post, μία γειτόνισσα που γνώριζε την οικογένεια – αποτελούμενη από το αντρόγυνο, τις τρεις ενήλικες κόρες και τους δύο ενήλικους γιους – δήλωσε ότι η είδηση του φρικτού εγκλήματος ήταν «σοκαριστική», δεδομένου ότι τα θύματα και ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν «μια τόσο καλή οικογένεια που είχε λαμπρό μέλλον».

«Η κόρη μου τους γνωρίζει», δήλωσε η γειτόνισσα. «Πήγαινε στο σχολείο με τον μεγαλύτερο γιο και απασχολούσε τις δίδυμες αδελφές. Πάντα μιλούσε για το πόσο έξυπνοι ήταν όλοι τους και είχαν πολύ υψηλούς στόχους στη ζωή».

Μερικά από τα παιδιά είχαν όνειρα να γίνουν φαρμακοποιοί ή γιατροί, πρόσθεσε. Επιπλέον δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές ποτέ ξανά.

Headlines

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΑΔΕ: Δεν θα χρειάζεται επίσκεψη στην εφορία για τροποποιητικές δηλώσεις μεταβίβασης

AGGELOS DRITSAS

Πουλάς Ανδρέας : Εορτασμός των Αγίων Θεοφανίων και αγιασμός των υδάτων στο Ναύπλιο.

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση από αύριο με βροχές, καταιγίδες, αφρικανική σκόνη

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Η συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενισχύει την ασφάλεια και την ανάπτυξη»

AGGELOS DRITSAS

Νέο «σοκ» Γυναίκα αστυνομικός από το Ναύπλιο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

AGGELOS DRITSAS

Διάρρηξη σε πολυκατάστημα στη Δαλαμανάρα – Μπούκαραν με κλεμμένο αυτοκίνητο

AGGELOS DRITSAS

Πέθανε ο πατέρας του κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργου Παυλάκη που είχε φύγει από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το τουρνουά μπάσκετ

AGGELOS DRITSAS

Ζητείται delivery από το coffeelab Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς Προβληματισμός των κατοίκων της Αγίας Τριάδας Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Με επιτυχία η εκδήλωση στο Ναύπλιο για τις “Ψυχολογικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δυσκολίες των παιδιών”

AGGELOS DRITSAS

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αναπλιώτη Φώντα Σταυρόπουλου

AGGELOS DRITSAS