ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σήμερα είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στους αριστούχους αποφοίτους των Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών του Νομού Αργολίδας, που διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2023-2024.

Η απονομή επαίνων και χρηματικών βραβείων είναι μια πράξη αναγνώρισης για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και την επιτυχία αυτών των νέων, οι οποίοι αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για την κοινωνία μας.

Είχα την ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχω στις απονομές μαζί με τους αντιδημάρχους, κα. Κωνσταντίνα Καραγιαννη και κ. Δημήτριο Διαλιάτση, καθώς και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, κ. Σωκράτη Δωρή . Όλοι μαζί στείλαμε ένα μήνυμα στήριξης προς τη νέα γενιά και αναγνώρισης του κόπου τους.

Η επαγγελματική εκπαίδευση αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας, και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση της γνώσης και των δεξιοτήτων των νέων μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στέκονται στο πλευρό τους. Μαζί δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μορφωτικός Σύλλογος Παναριτίου

AGGELOS DRITSAS

Αυτές τις ημέρες κάποιοι άνθρωποι εργάζονται παραπάνω για να κρατήσουν καθαρό το Δήμο μας

AGGELOS DRITSAS

Έκθεσης Αγροτουρισμού “ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΒΙΩΜΑ 2025”, ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Δήμαινας, τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

AGGELOS DRITSAS

Σακελλαροπούλου: Ο εορτασμός της Βάπτισης του Χριστού εκφράζει διαχρονικά την ανάγκη για πνευματική αναγέννηση

AGGELOS DRITSAS

Αγγελία: Ελεγκτή ΚΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Κάλεσμα σε όλους να διασκεδάσουν με το Λυγουριάτικο BINTEO

AGGELOS DRITSAS

Εβδομάδα με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα πλήξουν

AGGELOS DRITSAS

Νέο Δ.Σ. της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας (Ε.ΒΙΟ.ΑΡ.)

AGGELOS DRITSAS

Τα συγχαρητήρια του μπασκετικού Παναργειακού στην ποδοσφαιρική ομάδα

AGGELOS DRITSAS

Ο Τάσος Λάμπρου και η ΕΝΔΗΕΡ επισκέπτονται σήμερα την Δ.Κ Θερμησίας

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: Στα εγκαίνια της ιστορικής Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

AGGELOS DRITSAS