ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκάρει η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον σκηνοθέτη: «Άρχισα να ουρλιάζω, δε σταματούσε»

Με την κατάθεση της ηθοποιού, Έλενας Αθανασοπούλου, άρχισε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο καταγγέλλει για τον βιασμό της, τον Ιούνιο 2010.

Η ηθοποιός που καταγγέλλει τον βιασμό της, περιέγραψε πως είχαν βγει για φαγητό με τον σκηνοθέτη. Όπως είπε εκείνη βγήκε με τον σκηνοθέτη ελπίζοντας σε μία επαγγελματική συνεργασία καθώς ήταν στα πρώτα της βήματα στην υποκριτή. «Η πρώτη εικόνα που έχω είναι στο αμάξι του κ. Κωστόπουλου, με αυτόν να βρίσκεται από πάνω μου και να ασκεί τη γενετήσια πράξη χωρίς τη συγκατάθεση τη δική μου» περιέγραψε η καταγγέλλουσα.

Όπως είπε με τον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια της συνάντηση τους μιλούσαν, έπιναν και κάποια στιγμή άρχισε να έχει έντονη ζαλάδα.

«Άρχισα να ουρλιάζω»

Πρόεδρος: Πόσο είχατε πιει εσείς;

Καταγγέλλουσα: Μπορεί και ένα μπουκάλι. Συνέχεια με παρότρυνε να πίνω. Ένιωσα μια έντονη ζάλη.

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε πως εκείνη τη στιγμή άρχισε να ουρλιάζει. «Άρχισα να ουρλιάζω, να τον κλωτσάω, δε σταματούσε στην αρχή, αναγκάστηκε να σηκωθεί από πάνω μου κάποια στιγμή. Εγώ ήμουν έντρομη, ούρλιαζα. Δε ξέρω που ήταν αυτό το μέρος. Ήταν είναι ένα απόμερο σκοτεινό μέρος, ένα πάρκιγκ» κατέθεσε η καταγγέλλουσα ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Η καταγγέλλουσα είπε πως σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τον σκηνοθέτη να την πάει στους φίλους της. «Σκέφτηκα να βγω από το αμάξι, αλλά φοβήθηκα ότι αυτό θα ήταν χειρότερο. Στην κατάσταση που βρισκόμουν δε μπορούσα να φύγω. Ήμουν στην ανάγκη του, τον παρακάλεσα να με πάει στο Ακρωτήρι. Όλη τη διάρκεια της διαδρομής, εγώ του ούρλιαζα και έκλαιγα, του φώναζα «γιατί μου το ‘κανες αυτό;», «γιατί σε εμένα;», αυτός δε γύρισε να με κοιτάξει…» είπε η ηθοποιός στην κατάθεση του.

Πρόεδρος: Ούτε ζήτησε συγνώμη, ούτε τίποτα;

Μάρτυρας: Όχι, τίποτα.

Η καταγγέλλουσα είπε πως φοβήθηκε να καταγγείλει τον σκηνοθέτη.

Εισαγγελέας: Δε τον φοβόσασταν τον κ. κατηγορούμενο, πηγαίνοντας στο Ακρωτήρι;

Μάρτυρας: Ναι τον φοβόμουν.

Εισαγγελέας: Ο κατηγορούμενος είναι σα λιοντάρι εκείνη τη στιγμή…. Δε φοβάστε το λιοντάρι;

Μάρτυρας: Το φοβόμουν το λιοντάρι βέβαια…

Εισαγγελέας: Πήγατε να εξεταστείτε σε κάποιο γυναικολόγο;

Μαρτυρας: Όχι δεν πήγα.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το ίδιο βράδυ στενός συνεργάτης του καταγγελόμενου σκηνοθέτη της τηλεφώνησε, θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις της ηθοποιού.

Συν. Υπερ: Γιατί δεν στέλνετε ένα μήνυμα στην κυριά Δρακάκη (σ.σ φίλη της καταγγέλλουσας) «κάτι μου συνέβη, περιμένέ με, θέλω να φύγουμε»…

Καταγγέλλουσα: Ούρλιαζα και έτρεμα. Τι να πω, με βίασε από την στιγμή που ήθελα να το αποκρύψω; Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σήμερα και αύριο φιλοξενούμε το κινητό συνεργείο του #ΦΟΔΣΑ

AGGELOS DRITSAS

”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

AGGELOS DRITSAS

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού

AGGELOS DRITSAS

Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγινε αισθητός και στην Αττική,Αργολίδα

AGGELOS DRITSAS

Μία ευχή που θα ομορφύνει τον κόσμο.

AGGELOS DRITSAS

ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΔΗΕΡ: Επιτέλους Κρατικές και Δημοτικές υποδομές

AGGELOS DRITSAS

ΟΙ ΝΑΥΠΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΓΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

AGGELOS DRITSAS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΙΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

AGGELOS DRITSAS

Εφοριακοί με scanner στο δρόμο θα εντοπίζουν παράνομους οδηγούς

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Η Υπουργός Πολιτισμού εγκαινιάζει το Μπούρτζι

AGGELOS DRITSAS