ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκάρει η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον σκηνοθέτη: «Άρχισα να ουρλιάζω, δε σταματούσε»

Με την κατάθεση της ηθοποιού, Έλενας Αθανασοπούλου, άρχισε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο καταγγέλλει για τον βιασμό της, τον Ιούνιο 2010.

Η ηθοποιός που καταγγέλλει τον βιασμό της, περιέγραψε πως είχαν βγει για φαγητό με τον σκηνοθέτη. Όπως είπε εκείνη βγήκε με τον σκηνοθέτη ελπίζοντας σε μία επαγγελματική συνεργασία καθώς ήταν στα πρώτα της βήματα στην υποκριτή. «Η πρώτη εικόνα που έχω είναι στο αμάξι του κ. Κωστόπουλου, με αυτόν να βρίσκεται από πάνω μου και να ασκεί τη γενετήσια πράξη χωρίς τη συγκατάθεση τη δική μου» περιέγραψε η καταγγέλλουσα.

Όπως είπε με τον σκηνοθέτη κατά την διάρκεια της συνάντηση τους μιλούσαν, έπιναν και κάποια στιγμή άρχισε να έχει έντονη ζαλάδα.

«Άρχισα να ουρλιάζω»

Πρόεδρος: Πόσο είχατε πιει εσείς;

Καταγγέλλουσα: Μπορεί και ένα μπουκάλι. Συνέχεια με παρότρυνε να πίνω. Ένιωσα μια έντονη ζάλη.

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε πως εκείνη τη στιγμή άρχισε να ουρλιάζει. «Άρχισα να ουρλιάζω, να τον κλωτσάω, δε σταματούσε στην αρχή, αναγκάστηκε να σηκωθεί από πάνω μου κάποια στιγμή. Εγώ ήμουν έντρομη, ούρλιαζα. Δε ξέρω που ήταν αυτό το μέρος. Ήταν είναι ένα απόμερο σκοτεινό μέρος, ένα πάρκιγκ» κατέθεσε η καταγγέλλουσα ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Η καταγγέλλουσα είπε πως σε κατάσταση σοκ ζήτησε από τον σκηνοθέτη να την πάει στους φίλους της. «Σκέφτηκα να βγω από το αμάξι, αλλά φοβήθηκα ότι αυτό θα ήταν χειρότερο. Στην κατάσταση που βρισκόμουν δε μπορούσα να φύγω. Ήμουν στην ανάγκη του, τον παρακάλεσα να με πάει στο Ακρωτήρι. Όλη τη διάρκεια της διαδρομής, εγώ του ούρλιαζα και έκλαιγα, του φώναζα «γιατί μου το ‘κανες αυτό;», «γιατί σε εμένα;», αυτός δε γύρισε να με κοιτάξει…» είπε η ηθοποιός στην κατάθεση του.

Πρόεδρος: Ούτε ζήτησε συγνώμη, ούτε τίποτα;

Μάρτυρας: Όχι, τίποτα.

Η καταγγέλλουσα είπε πως φοβήθηκε να καταγγείλει τον σκηνοθέτη.

Εισαγγελέας: Δε τον φοβόσασταν τον κ. κατηγορούμενο, πηγαίνοντας στο Ακρωτήρι;

Μάρτυρας: Ναι τον φοβόμουν.

Εισαγγελέας: Ο κατηγορούμενος είναι σα λιοντάρι εκείνη τη στιγμή…. Δε φοβάστε το λιοντάρι;

Μάρτυρας: Το φοβόμουν το λιοντάρι βέβαια…

Εισαγγελέας: Πήγατε να εξεταστείτε σε κάποιο γυναικολόγο;

Μαρτυρας: Όχι δεν πήγα.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, το ίδιο βράδυ στενός συνεργάτης του καταγγελόμενου σκηνοθέτη της τηλεφώνησε, θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις της ηθοποιού.

Συν. Υπερ: Γιατί δεν στέλνετε ένα μήνυμα στην κυριά Δρακάκη (σ.σ φίλη της καταγγέλλουσας) «κάτι μου συνέβη, περιμένέ με, θέλω να φύγουμε»…

Καταγγέλλουσα: Ούρλιαζα και έτρεμα. Τι να πω, με βίασε από την στιγμή που ήθελα να το αποκρύψω; Ήμουν σε κατάσταση σοκ.

πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ψηφιακή κάρτα: Εφαρμογή συστήματος και ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ από 1η Ιουλίου 2024

AGGELOS DRITSAS

“Γαϊτανάκι 2024”: Λίγη αποκριά ακόμη… από τη Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης (βίντεο)

AGGELOS DRITSAS

Το πρόβλημα στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς είναι σοβαρό και εκτεταμένο σε όλες τις πόλεις.

AGGELOS DRITSAS

Νικηφόρο πέρασμα του Διομήδη Άργους από την Πυλαία

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Άργους-Μυκηνών : Στην πόλη του Άργους βρέθηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη

AGGELOS DRITSAS

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλίτσα Ναυπλίου

AGGELOS DRITSAS

Εικόνες αποκάλυψης από τον τρομακτικό σεισμό στην Ιαπωνία – Σχίστηκαν στα δύο οι δρόμοι

AGGELOS DRITSAS

Stand up comedy στο Atton στη Δαλαμανάρα Άργους με την Ήρα Κατσούδα

AGGELOS DRITSAS

1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ Εθελοντική Αιμοδοσία

AGGELOS DRITSAS

Το 17ο Ράλλυ Δαναών έρχεται στις 18 και 19 Νοεμβρίου

AGGELOS DRITSAS

“Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων

AGGELOS DRITSAS

 «Γιατί τα Δημοτικά Σφαγεία Ερμιονίδας παραμένουν κλειστά»;  ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS