ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Συντετριμμένοι παραμένουν οι φίλοι του 23χρονου Tzane, του TikToker που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι σπιτιού σε εγκαταλελειμμένο χωριό της Ιταλίας.

Ο νεαρός ταξίδεψε σε πόλη της Καλαβρίας, με ακόμα τρεις φίλους του, για να γυρίσουν βίντεο σε μια περιοχή που έχει ερημωθεί μετά από φυσικές καταστροφές τη δεκαετία του 1970.

Στο χωριό Roghudi Vecchio ο Tzane άφησε την τελευταία του πνοή, πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

O θάνατός του έχει συγκλονίσει τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και τους ακολουθούς του στα social media.

«Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα»

Οι δύο YouTubers, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek, που ήταν μαζί του στην Ιταλία, έκαναν σήμερα ένα σύντομο βίντεο στο Instagram για να εξηγήσουν πώς συνέβη η τραγωδία.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ίσως για κάποιους είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, αλλά είναι η αλήθεια και δικαιούστε να τη γνωρίζετε. Όπως ξέρετε τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κόγιας.

Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στον προορισμό όσο ακόμα είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio. Είχαμε φακούς μαζί και τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε στους δρόμους αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

Ο DreamGreek ανέφερε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε πάλι ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης, μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα».

Στη Γεωργία η κηδεία του

Όπως ενημέρωσε, η κηδεία του Tzane θα γίνει στην πατρίδα του στη Γεωργία στα τέλη της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξονυχιστική έρευνα».

«Για εμένα ο Tzane ήταν οικογένεια, εγώ τον μεγάλωσα από τα 17 του. Ζούσε εδώ στο σπίτι μου, ερχόταν κάθε μέρα εδώ. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει από τη δουλειά μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί με τον Tzane και δεν θα το αφήσω να πεθάνει», κατέληξε ο DreamGreek.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η Αλλαγή Πορείας συνεχίζει τις περιοδείες δυναμικά!

AGGELOS DRITSAS

«Ερμιονικός Σύνδεσμος»: 28 Δεκεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία για το Βραβείο “Απόστολος Γκάτσος”

AGGELOS DRITSAS

“Αλλαγη Πορείας”: Ανακοίνωση για την παραίτηση του Αντιδήμαρχου Γιώργου Σαρρή

AGGELOS DRITSAS

Φεστιβάλ Ακροναυπλίας ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑTV

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Σχεδόν 20.000 κεραυνοί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες 

AGGELOS DRITSAS

Βασίλης Σιδέρης: «Σημείο αναφοράς για τη μουσική παιδεία»

AGGELOS DRITSAS

Το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου ευχαριστεί την Περ. Πελοποννήσου για την επίσκεψη στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων

AGGELOS DRITSAS

Σαν σήμερα η συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στη Κίναρο

AGGELOS DRITSAS

Αγωνιστικές διαδρομές: Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 5km και 1km

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ανοίγουμε την Κυριακή το τριώδιο ποδηλατώντας χορεύοντας και τραγουδώντας

AGGELOS DRITSAS

7 προσλήψεις σε Μυκήνες, Επίδαυρο και Μπούρτζι από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων

AGGELOS DRITSAS

F.C ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ

AGGELOS DRITSAS