ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στη Γλυφάδα μετά απο ειδοποίηση για πυροβολισμούς σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου στις 10.20 το πρωί ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και άρχισε να πυροβολεί.

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. 

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρείας. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό ασφαλείας, διέφυγε του ελέγχου και οπλισμένος μπήκε στα γραφεία.

Προσέγγισε τους ανθρώπους που προφανώς ήταν στόχοι του, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και στη συνέχεια και τα άλλα δύο άτομα.

«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.

Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Καθώς ο δράστης παρέμενε στο εσωτερικό του κτιρίου και δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί, οργανώθηκε επιχείρηση. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κτίριο, όπου βρήκαν τους τρεις νεκρούς. 

Εντόπισαν, ακόμη, τον δράστη νεκρό στο υπόγειο με την καραμπίνα δίπλα του έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρήκαν ακόμη δύο υπαλλήλους της εταιρείας, γυναίκες, κλεισμένες σε ένα γραφείο για να προφυλαχθούν, τις οποίες απεγκλώβισαν.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε

AGGELOS DRITSAS

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί ο υποψ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Εντός έδρας ήττα για τον Πανναυπλιακό από τον Αιγέα Πλωμαρίου

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Πένθος στο Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Αργολίδας για την απώλεια του Χρήστου Σπανού

AGGELOS DRITSAS

50 επιχειρήσεις από τη Πελοπόννησο, η Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια στη FOOD EXPO 2024

AGGELOS DRITSAS

Ζημιές στις πυροσβεστικές φωλιές του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Συνεργασία – Ανάπτυξη Φώτης Δαμούλος” ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Στις 21 Οκτωβρίου η 11η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φιλετίνια κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας

AGGELOS DRITSAS

Τουριστική Σχολή Άργους ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

Αριστείωνας Α.Ο. Λυγουρίου

AGGELOS DRITSAS