ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ.Γιάννης Ανδριανός είχε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων παραβατικότητας στην Αργολίδα και ιδιαίτερα στις περιοχές της Νέας Κίου, του Λάλουκα και της Αγίας Τριάδας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την εξής δήλωση:

«Με τον Υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη συζητήσαμε εκτεταμένα τα προβλήματα παραβατικότητας που αντιμετωπίζει η Αργολίδα και ιδιαίτερα περιοχές όπως η Νέα Κίος, ο Λάλουκαςκαι η Αγία Τριάδα.

Ο Υπουργός με ενημέρωσε ότι με απόφασή του θα αποσταλούν και θα έχουν συνεχή παρουσία στην περιοχή τρεις διμοιρίες ΟΠΚΕ (Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας), οι οποίες είναι εκπαιδευμένες για την αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας. Με πρότασή μου, την οποία συζήτησα και με τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, οι διμοιρίες ΟΠΚΕ θα χρησιμοποιούν το κτίριο του Παλιού Δημαρχείου της Νέας Κίου.

Οι ομάδες θα ξεκινήσουν την υπηρεσιακή τους δράση το Σάββατο, όταν και θα μεταβεί στην Αργολίδα και ο ίδιος ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Μιχαλόπουλος για να παραστεί στην εγκατάσταση και την πρώτη μέρα παρουσίας των ομάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τη θετική του ανταπόκριση στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλουμε για την αντιμετώπιση αυτού του σύνθετου και πολυεπίπεδου προβλήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ : Χορευτική Ομάδα Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Η Intel σταματά την παραγωγή των NUC, των μικροσκοπικών upgradable desktops της

AGGELOS DRITSAS

Εθελοντική Ομάδα “Δράση Αργολίδας”

AGGELOS DRITSAS

Κινδυνεύει με κατάρρευση το Πυργόσπιτο BINTEO

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

AGGELOS DRITSAS

Δημόσια Διαβούλευση για τη Στρατηγική ΟΧE των Δήμων Επιδαύρου,

AGGELOS DRITSAS

Το Κιβέρι έδειξε αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

AGGELOS DRITSAS

Τάσος Λάμπρου: Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Ερμιονίδας

AGGELOS DRITSAS

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο

AGGELOS DRITSAS

Εκδικάστηκε στο Ναύπλιο η ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης ο Γιώργος Γαβρήλος

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ναυπλιέων:Καύσωνας Προστατεύουμε τον Εαυτό μας και τους Αγαπημένους μας

AGGELOS DRITSAS