ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων ζητάει ο Σύλλογος Γονέων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

Στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας φοιτούν σχεδόν εκατό μαθητές στις τάξεις του Γυμνασίου. Ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να αυξηθεί μετά τις κατατακτήριες εξετάσεις για την Β ́ και Γ ́ Γυμνασίου στις 27 Σεπτεμβρίου 2023 . 

Το κτίριο που στεγάζεται το σχολείο , το παλαιό δημοτικό της Προσύμνης , διαθέτει έξι τάξεις και μια μεγάλη αίθουσα η οποία σήμερα χρησιμοποιείται ως εργαστήριο εικαστικών . 

Από τις έξι τάξεις οι πέντε χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των τμημάτων : (2 ΠρώτηςΓυμνασίου , 2 Δευτέρας Γυμνασίου και 1 Τρίτης Γυμνασίου ) ενώ η τελευταία αίθουσα έχει διαμορφωθεί σε εργαστήριο χορού (BLACK BOX). 

Για την ομαλή λειτουργία του σχολείου μας χρειαζόμαστε άμεσα επιπλέον αίθουσες για να στεγάσουν τα: 

-εργαστήρι θεάτρου – κινηματογράφου 

-το εργαστήριο θετικών επιστημών 

-μία βιβλιοθήκη και το εργαστήριο πληροφορικής 

Όλα αυτά χωρίς να έχουμε υπολογίσει την μελλοντική λειτουργία λυκειακών τάξεων που θα οξύνει το κτιριακό μας πρόβλημα περισσότερο . 

Επιπρόσθετα να τονίσουμε ότι τα παιδιά μας, αυτά τα τρία χρόνια λειτουργιάς του σχολείου, δεν έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις στον αύλειο χώρο (γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ, γυμναστήριο κλπ ) . 

Εμείς σήμερα ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς (ειδικά τον Δήμο Άργους Μυκηνών και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ) να προβούν σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την επέκταση των σχολικών εγκαταστάσεων ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σχολείου, με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη του, με τη δημιουργία λυκειακών τάξεων, ώστε το Μοναδικό Καλλιτεχνικό Σχολείο της Πελοποννήσου να στεγαστεί σε ένα σύγχρονο , μοντέρνο και λειτουργικό κτίριο στην Αργολίδα . 

Για το Δ Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας“ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 Παναγιώτης Ηλιόπουλος 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αγγελική Διαμαντοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Βαγγέλης Ρωχάμης: Πέθανε η εμβληματική μορφή της παρανομίας

AGGELOS DRITSAS

Σε κοινό περίπτερο Δήμοι της Πελοποννήσου στη 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή διοργάνωσης του Αναπλιώτικου Καρναβαλιού 

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια στους Αποφοίτους και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Σταύρος Γαβρήλος : Καλημέρα πάμε παραλία πρωί πρωί για δουλειά

AGGELOS DRITSAS

Με λαμπρότητα τελέσθηκε την Κυριακή το βράδυ, 31 Δεκεμβρίου 2023, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

AGGELOS DRITSAS

Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης- Τι δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα

AGGELOS DRITSAS

Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης: Πετύχαμε την Καθαρή Πελοπόννησο και τώρα δημιουργούμε Κυκλική Οικονομία!

AGGELOS DRITSAS

Καλωσορίζει το 2024 και γλεντάει παραδοσιακά το Λύκειο Ελληνίδων Αργους

AGGELOS DRITSAS

Καράπαυλος: Το Ναύπλιο άλλαξε σελίδα . Όλα στο φως

AGGELOS DRITSAS

Υπεγράφη η σύμβαση για την ΕΟ Ναυπλίου – Λυγουριού | Έργο 1.000.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Τετραπλός επανυπολογισμός συντάξεων με αναδρομικά έως 18.000 ευρώ

AGGELOS DRITSAS