ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΥΓΕΙΑ

το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ,

Το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο με ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024. Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ συμμετείχαν σε μια γιορτή αγάπης και ελπίδας γεμάτη μουσική, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χαμόγελα και πολλά δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστη ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MOTOR OIL, που σταθερά και διαχρονικά στηρίζει το έργο του Σωματείου για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τον κύριο Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκαν όλα τα τμήματα της Μονάδας, συνομίλησαν με τους διευθυντές και το νοσηλευτικό προσωπικό, ενημερώθηκαν αναλυτικά για την λειτουργία των τμημάτων και την κατάσταση της υγείας των παιδιών και ευχήθηκαν σε όλους «Καλές Γιορτές» και καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που επιτελούν στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Στη συνέχεια, η κυρία Βαρδινογιάννη άναψε το «Δέντρο των Ευχών» ενθουσιάζοντας τους μικρούς ασθενείς, τους ευχήθηκε «Υγεία» και «Αγάπη» για τη νέα χρονιά και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα δώρα. Τις δικές τους ευχές έγραψαν ο κύριος Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, ο Κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΠΙΔΑΣ, τα μέλη του ιατρικού, διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού και όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται. Τα πρόσωπα των μικρών ηρώων φωτίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν επιστρέφοντας στα δωμάτιά τους βρήκαν ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο-έκπληξη, προσφορά της @motoroilhellas , ένα tablet για όλα τα παιδιά της Μονάδας, αλλά και του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ». Ευχαριστίες στην Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την Χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών που συμμετείχαν στη γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τάσος Λάμπρου: Έλλειψη Ιατρικού προσωπικού στο Kέντρο Υγείας Κρανιδίου

AGGELOS DRITSAS

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

AGGELOS DRITSAS

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Τα πόθεν έσχες πρόδωσαν μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, έναν αντιδήμαρχο και τη διοίκηση σε ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

AGGELOS DRITSAS

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε στην ΠΕ Αργολίδας το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

AGGELOS DRITSAS

Φόβος και τρόμος τα αγριογούρουνα για τους αγρότες της Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Τολιανό καρναβάλι για πάντα !!!

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Άθλος από τον Σταύρο Σμυρλή – Θα κολυμπήσει 60χλμ για 5 συνεχόμενες μέρες

AGGELOS DRITSAS

Αγροτικός Συνεταιρισμός “Θερμασία Δήμητρα”

AGGELOS DRITSAS

 Αριστείδης Μπίμπας : Χρόνια πολλά σε όλους τους κατοίκους των πανέμορφων Φούρνων.

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε εδώ για να βροντοφωναξουμε σταματήστε την διάλυση του ΕΣΥ

AGGELOS DRITSAS

Άργος- 1η γιορτή γκόγκας | Με αρκετό κόσμο και πολύ κέφι

AGGELOS DRITSAS