ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε με τραγικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης, σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στην Αχαΐα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος της Παναγοπούλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, προκαλώντας σοκ και κινητοποίηση των αρχών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχθεί στις φλόγες, παγιδεύοντας τον οδηγό του.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο, ο οδηγός του φλεγόμενου οχήματος δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως και βρέθηκε απανθρακωμένος.Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

www.tempo24.news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2025: Νωρίτερα οι πληρωμές – Πότε θα γίνουν

AGGELOS DRITSAS

«Οι Πενθούσες» στο Άργος: Μαύρη κωμωδία από την Πολιτιστική Πρόταση

AGGELOS DRITSAS

Ημέρα Αγιασμού σήμερα σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ερμιονίδας.

AGGELOS DRITSAS

Πελοπόννησος: Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημητρίου Ορφανού με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Συνελήφθη 24χρονος στο Άργος – Έκλεψε από κατάστημα είδη ρουχισμού

AGGELOS DRITSAS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΑΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΑΛΑΝΤΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGGELOS DRITSAS

ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΑΝΟΙΞΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !

AGGELOS DRITSAS

ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς!

AGGELOS DRITSAS

Ερχονται πρόστιμα σε 600.000 κατόχους οχημάτων

AGGELOS DRITSAS

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ναύπλιο το μεσημέρι με δυο τραυματίες

AGGELOS DRITSAS

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν

AGGELOS DRITSAS