www.AggelosDritsas.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ

Τσίκνισμα για όλα τα βαλάντια

Οπως είναι λογικό, η σημερινή Πέμπτη είναι αφιερωμένη μεταξύ άλλων στο… τσίκνισμα! Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες για το σπίτι, προκειμένου να τσικνίσουν οικογενειακά και να απολαύσουν την Τσικνοπέμπτη σε ένα περισσότερο οικείο περιβάλλον.

Ασφαλώς υπάρχουν κι εκείνοι που θα επιλέξουν τις λύσεις των ψητοπωλείων για να προμηθευτούν έτοιμο κρέας, όπως υπάρχουν κι εκείνοι που θα προχωρήσουν σε εξόδους ώστε να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη εκτός σπιτιού. Σε εποχές βέβαια σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, οι έξοδοι γενικά είναι περιορισμένοι, ωστόσο οι καταναλωτές αναμένεται να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη σημερινή συγκυρία και να απολαύσουν το κρέας σε όλες τις παραλλαγές είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πωλήσεις σε κρέας από τα κατά τόπους κρεοπωλεία εντός κι εκτός συνόρων κέντρου είναι ικανοποιητικές, ενώ ήδη από χθες έχουν φθάσει στα επίπεδα της περσυνής χρονιάς. Αναφορικά με τις ελλείψεις που υπήρχαν σε αμνοερίφια, αυτές δεν φαίνεται να υφίστανται στην αγορά, αν και για πάρα πολλούς γνωστούς λόγους, οι ποσότητες αμνοεριφίων είναι μειωμένες σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών νομού Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ντουράκης, επισημαίνει την επάρκεια της τοπικής αγοράς τόσο σε ποσότητες όσο και σε ποιότητες.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν κρέατα τα οποία και μπορούν να μπουν ευκολότερα είτε στο φούρνο, είτε στη σχάρα για να ικανοποιήσουν το αίσθημα του τσικνίσματος.

«Οι περισσότεροι καταναλωτές έρχονται στα κρεοπωλεία για μπριζόλες και πανσέτες, για τα κρέατα δηλαδή που μπαίνουν εύκολα στη σχάρα» αναφέρει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές βέβαια ζητούν κι άλλα είδη κρεάτων, όπως είναι τα μεγάλου μεγέθους μπιφτέκια για σχάρα και κάποιες μαριναρισμένες επιλογές που πλέον παρασκευάζουν οι κρεοπώλες και προσφέρονται έτοιμες προς τους πελάτες. Αυτό το είδος του κρέατος αποτελεί πλέον μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου αναφέρει πως οι τιμές δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με την περσυνή χρονιά, ωστόσο ούτως ή άλλως υπάρχουν στα κρεοπωλεία όλες οι επιλογές, από το φθηνότερο κρέας έως και το ακριβό, ανάλογα με τα γούστα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε νοικοκυριού.

«Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, καλή Τσικνοπέμπτη και μια καλή Σαρακοστή στη συνέχεια και να καλέσουμε όλους τους πολίτες να επιλέξουν τα τοπικά κρεοπωλεία» τονίζει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές θα βρουν πολύς καλής ποιότητας κρέας και άριστη εξυπηρέτηση προκειμένου να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη τους».Γιάννης Ζωράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διάσταση απόψεων για το τρένο στην Πελοπόννησο-Σε θολό τοπίο οι συζητήσεις

AGGELOS DRITSAS

Διενοριακο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

AGGELOS DRITSAS

Η ταλαιπωρία των κατοίκων των Διδύμων επιδιώκεται να επαναληφθεί με την ανοχή και την επιβράβευση του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε ……….

AGGELOS DRITSAS

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας

AGGELOS DRITSAS

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, ολοκλήρωσε τη διαγράμμιση 35 διαβάσεων πεζών

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ευτυχώς όλα καλά που δε κατέβασε και τζαμαρία ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα στην Αργολίδα – Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

AGGELOS DRITSAS

9ος Δρόμος Αξιών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

AGGELOS DRITSAS

Την Τετάρτη 24/4 στο Ναύπλιο η κηδεία του Αναστάσιου Ν. Μπουραζάνη

AGGELOS DRITSAS

ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Κάτω από 60% η πρόσμιξη νερού του Ανάβαλου με της Λέρνης

AGGELOS DRITSAS

Την έκθεση αυτή θα την ονόμαζα ” εγώ κι εσύ “.

AGGELOS DRITSAS

Έρχεται η 2η Γιορτή Γκόγκας του Δήμου Άργους Μυκηνών!

AGGELOS DRITSAS