ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑ

Τσίκνισμα για όλα τα βαλάντια

Οπως είναι λογικό, η σημερινή Πέμπτη είναι αφιερωμένη μεταξύ άλλων στο… τσίκνισμα! Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες για το σπίτι, προκειμένου να τσικνίσουν οικογενειακά και να απολαύσουν την Τσικνοπέμπτη σε ένα περισσότερο οικείο περιβάλλον.

Ασφαλώς υπάρχουν κι εκείνοι που θα επιλέξουν τις λύσεις των ψητοπωλείων για να προμηθευτούν έτοιμο κρέας, όπως υπάρχουν κι εκείνοι που θα προχωρήσουν σε εξόδους ώστε να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη εκτός σπιτιού. Σε εποχές βέβαια σοβαρών οικονομικών δυσκολιών, οι έξοδοι γενικά είναι περιορισμένοι, ωστόσο οι καταναλωτές αναμένεται να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη σημερινή συγκυρία και να απολαύσουν το κρέας σε όλες τις παραλλαγές είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πωλήσεις σε κρέας από τα κατά τόπους κρεοπωλεία εντός κι εκτός συνόρων κέντρου είναι ικανοποιητικές, ενώ ήδη από χθες έχουν φθάσει στα επίπεδα της περσυνής χρονιάς. Αναφορικά με τις ελλείψεις που υπήρχαν σε αμνοερίφια, αυτές δεν φαίνεται να υφίστανται στην αγορά, αν και για πάρα πολλούς γνωστούς λόγους, οι ποσότητες αμνοεριφίων είναι μειωμένες σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών νομού Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ντουράκης, επισημαίνει την επάρκεια της τοπικής αγοράς τόσο σε ποσότητες όσο και σε ποιότητες.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν κρέατα τα οποία και μπορούν να μπουν ευκολότερα είτε στο φούρνο, είτε στη σχάρα για να ικανοποιήσουν το αίσθημα του τσικνίσματος.

«Οι περισσότεροι καταναλωτές έρχονται στα κρεοπωλεία για μπριζόλες και πανσέτες, για τα κρέατα δηλαδή που μπαίνουν εύκολα στη σχάρα» αναφέρει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές βέβαια ζητούν κι άλλα είδη κρεάτων, όπως είναι τα μεγάλου μεγέθους μπιφτέκια για σχάρα και κάποιες μαριναρισμένες επιλογές που πλέον παρασκευάζουν οι κρεοπώλες και προσφέρονται έτοιμες προς τους πελάτες. Αυτό το είδος του κρέατος αποτελεί πλέον μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου αναφέρει πως οι τιμές δεν έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με την περσυνή χρονιά, ωστόσο ούτως ή άλλως υπάρχουν στα κρεοπωλεία όλες οι επιλογές, από το φθηνότερο κρέας έως και το ακριβό, ανάλογα με τα γούστα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε νοικοκυριού.

«Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, καλή Τσικνοπέμπτη και μια καλή Σαρακοστή στη συνέχεια και να καλέσουμε όλους τους πολίτες να επιλέξουν τα τοπικά κρεοπωλεία» τονίζει ο κ. Ντουράκης για να προσθέσει:

«Οι καταναλωτές θα βρουν πολύς καλής ποιότητας κρέας και άριστη εξυπηρέτηση προκειμένου να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη τους».Γιάννης Ζωράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου

AGGELOS DRITSAS

Αλλαγή στο παρά πέντε με την κακοκαιρία που έρχεται – Τι λέει η ΕΜΥ

AGGELOS DRITSAS

Eurojackpot: Ενας τυχερός «σάρωσε» τα 90 εκατ. ευρώ και ένας Έλληνας πήρε 475.375,30 ευρώ

AGGELOS DRITSAS

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ – Το Σάββατο, 19 Ιουλίου 25, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημαρχείου Ερμιόνης

AGGELOS DRITSAS

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ- ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΟΜΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

AGGELOS DRITSAS

 100 συμμετοχές στην Ανάβαση Αχλαδοκάμπου

AGGELOS DRITSAS

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

AGGELOS DRITSAS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αιγίου

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Πτωχός: «Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ενεργειακή μετάβαση με τόλμη, σχέδιο και αποφασιστικότητα»

AGGELOS DRITSAS

Η ομορφιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου..

AGGELOS DRITSAS

Με την συμμετοχή και του Φο.Δ.Σ.Α άνοιξε τις πύλεςτης και φέτος η 53η Παμπελοποννησιακή ΈκθεσηΤεγέας

AGGELOS DRITSAS

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Άργος

AGGELOS DRITSAS