ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΕΧΝΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ στον Δήμο Επιδαύρου Επιδαύρου και συγκεκριμένα στο Λυγουριό, με την αιγίδα του Τμήματος Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ.
Η φετινή διοργάνωση αποτελεί το πρώτο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας με σκοπό να καθιερωθεί η ανά έτος επανάληψή του σε τακτό χρονικό διάστημα.
Λίγα μέτρα από τον εμβληματικό χώρο του Ασκληπιείου της Επιδαύρου ένα σύγχρονο πρόγραμμα στοχεύει να γίνει διεθνές σημείο συνάντησης από όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια καθώς και ενδιαφέρουσες ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε σχολεία της περιοχής.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή κύριο Γεράσιμο Σιάσο και τον καθηγητή κύριο Δρόσο Δημήτριο, οι οποίοι μίλησαν με θερμά λόγια για τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και την προσπάθειά που γίνεται για διαρκή συνεργασία τους σε αυτό το επίπεδο.
Ευχαριστούμε επίσης την καθηγήτρια κυρία Άννα Λάζου και το εργαστήριο Φιλοσοφίας & Τέχνης, Phil.Art.Lab, που επέλεξαν το Δήμο Επιδαύρου για την υλοποίηση του προγράμματος τους.
Η διαρκής αναζήτηση συνεργασιών προκειμένου να αναδειχθεί και πάλι ο πολύπλευρος ρόλος της Επιδαύρου και του Ασκληπιείου της, είναι στρατηγικός στόχος της δημοτικής αρχής του Δήμου Επιδαύρου και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς τα τελευταία χρόνια.
Ευελπιστούμε να καθιερωθεί η ετήσια διοργάνωση και αυτού του εργαστηρίου του με την συμμετοχή όλων μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υλικά ύδρευσης παρέδωσε η Π.Ε. Αργολίδας στη ΔΕΥΑ Επιδαύρου

AGGELOS DRITSAS

Σπείρα Γεωργιανών δρούσε και στο Ναύπλιο – Διαρρήξεις, εκβιασμοί, αρπαγές και τοκογλυφία

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΝΤΕΟ Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Μαγευτική βραδιά στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι

AGGELOS DRITSAS

24 χρόνια από την Χειροτονία Του ως Μητροπολίτου Ύδρας ,Σπετσών Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας.

AGGELOS DRITSAS

Τα δεδομένα τοποθεσίας του Google Maps θα αποθηκεύονται στη συσκευή σας, όχι στο cloud

AGGELOS DRITSAS

Ένα έργο αναπτυξιακο,που θα αλλάξει την όψη της εισόδου από την θάλασσα για την Ερμιονιδα

AGGELOS DRITSAS

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Αργολίδα – Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Ερμιονίδα

AGGELOS DRITSAS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ : 14 του Σεπτέμβρη.Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

AGGELOS DRITSAS

ΝΑΥΠΛΙΟ : Ανακοίνωση αναβολής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου

AGGELOS DRITSAS

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

AGGELOS DRITSAS

“30 χρόνια κρατάει τούτος ο χορός”,στο τέταρτο δημοτικό σχολείο Άργους

AGGELOS DRITSAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

AGGELOS DRITSAS