ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στο twitter με την ατάκα του Δ.Κουτσούμπα για φοιτήτριες και «sugar daddies» – αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Τι είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το σκανδιναβικό μοντέλο στην Παιδεία που έχει θέσει στον δημόσιο διάλογο το ΠΑΣΟΚ.

Τα πυρά κατά ΝΔ, αλλά και ΠΑΣΟΚ και το αμφιλεγόμενο σχόλιο για το «σκανδιναβικό μοντέλο» που προτείνει η Χαρ. Τρικούπη – «Θεσμοθετείτε πτυχία με τιμή, αντί για πτυχία με αξία, όπως ζητάνε οι φοιτητές», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Μια άλλη πτυχή της επιβολής των διδάκτρων έθεσε δημόσια, από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της ομιλίας του επί της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του σκανδιναβικού μοντέλου που έχει θέσει τις τελευταίες μέρες στον δημόσιο διάλογο, λέγοντας που η επιβολή διδάκτρων έχει οδηγήσει φοιτήτριες σε αναζήτηση sugar daddies για να πληρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται.

«Για το ανέκδοτο του σκανδιναβικού μοντέλου, ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, αφού κι αυτοί έχουν πάρα πολύ πικρή πείρα από την επιβολή διδάκτρων που οδηγούν ακόμα και σε αυτή τη σαπίλα. Νέες κοπέλες, φοιτήτριες, να οδηγούνται να αναζητούν sugar daddies για να χορηγήσουν τις σπουδές τους. Με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά. Τα ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ατάκα αυτή του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ προκάλεσε χαμό στο twitter με αρκετούς χρήστες

Αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Η ΝΔ δια του εκπροσώπου Τύπου Νίκου Ρωμανού δήλωσε: «Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επιχειρηματολογώντας από βήματος Βουλής κατά των μη κρατικών Πανεπιστημίων, έκανε την αδιανόητη δήλωση ότι οι φοιτήτριες για να πληρώσουν τα δίδακτρά τους «θα αναγκάζονται να αναζητούν “sugar daddies” με τα γνωστά ανταλλάγματα». Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση. Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου. Τώρα, είναι απλώς Πέμπτη».

Και από το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Κουτσούμπας τόνισαν: «Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Ανδρέα Βεργιόπουλου

AGGELOS DRITSAS

Συζητούν για το νερό στο Επιμελητήριο Αργολίδας ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας

AGGELOS DRITSAS

«Περπατάμε με Δύναμη-Ζούμε με Ελπίδα»

AGGELOS DRITSAS

Απολλώνειος Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκακίων

AGGELOS DRITSAS

 Κατέρρευσε τμήμα διώροφου κτιρίου – Ένας νεκρός

AGGELOS DRITSAS

Ιερά Μητροπόλη Ύδρας Σπετσών & Αιγίνης 

AGGELOS DRITSAS

Αποκριάτικο γλέντι από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου

AGGELOS DRITSAS

Τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού

AGGELOS DRITSAS

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

AGGELOS DRITSAS

ΒΙΒΑΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» ΒΙΝΤΕΟ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Το Λύκειο Λυγουριού τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

AGGELOS DRITSAS