ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ ορίζεται ο Ηρακλειώτης Χρήστος Φλώρος του Βασιλείου, Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Αλλαγές στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη. Συγκεκριμένα:

Προσωρινός Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Χρήστος Φλώρος του Βασιλείου, Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Ο Δρ. Χρήστος Φλώρος είναι μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ). Είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (ΛΟΧΡΗ) της Σχολής Επιστημών Διοίκησης     και Οικονομίας (ΣΕΔΟ) του ΕΛΜΕΠΑ και Διευθυντής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών στη ‘’Λογιστική και Ελεγκτική’’ και στη ‘’Χρηματοοικονομική Διοίκηση’’. Επίσης, είναι Διευθυντής του θεσμοθετημένου Ερευνητικού Εργαστηρίου στη ‘’Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση’’ (LAFIM), καθώς και Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάλυσης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού του ΠΑΚΕΚ. Επίσης κατέχει την θέση άμισθου Ειδικού Συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης στον τομέα που σχετίζεται με θέματα διασύνδεσης με Ερευνητικά και Ακαδημαϊκά Ιδρύματα (από Ιαν. 2024).

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ορίζεται η   Αργυρώ Αργύρη του Σταύρου, Δικηγόρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Δημήτριο Δελημήτη του Θεοφίλου, Γεωπόνο.

Τακτικό μέλος ορίζεται η  Αικατερίνη Δαρδαμάνη του Αποστόλου, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρώτριά της την Ειρήνη Τάτση του Ηλία, υπάλληλο του ιδίου κλάδου, ειδικότητας και Υπουργείου.

Τακτικό μέλος ορίζεται ο Σπυρίδων Ρίζος του Ηλία, Γεωπόνος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), εκπρόσωπος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Δελησταμάτη του Μόσχου, Κτηνίατρο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., εκπρόσωπο του ιδίου Επιμελητηρίου.

Η θητεία του προσωρινού Αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Α. λήγει με την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής και διορισμού του Αντιπροέδρου του Οργανισμού σύμφωνα με τον ν. 5062/2023 και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες.

 Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων μελών λήγει στις 19/11/2025.

Πρόεδρος του Οργανισμού παραμένει ο  Ανδρέας Λυκουρέντζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε οικισμό Ρομά

AGGELOS DRITSAS

Όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόγραμμα: «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»

AGGELOS DRITSAS

Παναργειακός: Η ομάδα του Άργους πήρε χρυσή νίκη στη Σύρο

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του

AGGELOS DRITSAS

Για την επιτυχή λειτουργία του κατηχητικού σχολείου Ι.Ν.Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μάνεσι,

AGGELOS DRITSAS

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στην 88η ΔΕΘ

AGGELOS DRITSAS

Νέα Επίδαυρος: Τιμές στους γεννήτορες του Ελληνικού Κράτους

AGGELOS DRITSAS

Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

AGGELOS DRITSAS

Δημοτική αρχή Δημήτρη Καμπόσου: “Θα σας το ξαναπούμε κ.Μαλτέζο: Δεν έχετε την τεχνογνωσία να διοικήσετε τον Δήμο! Δεν μπορείτε!”

AGGELOS DRITSAS

Το ζευγάρι του Αγαμέμνονα (Μέμου) Μακρή σε πρώτο πλάνο.

AGGELOS DRITSAS

Γαλακτοκομικά Καρυάς – Μαυρόγιαννης Θεοδόσιος

AGGELOS DRITSAS

Η Λιτανεία της εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ DRONE

AGGELOS DRITSAS