ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV
ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Ερμιονίδας: Αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού για τη βελτίωση στην ασφάλεια του οδικού δικτύου στον Δήμο Ερμιονίδας», προϋπολογισμού 1.091.886,96€, το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του χρηματοδοτικού Προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ειδικότερα, ο Δήμος Ερμιονίδας σταδιακά προχωρά σε αντικατάσταση των φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης (ρυθμιστικές πινακίδες – πινακίδες κινδύνου- πληροφοριακές πινακίδες) σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

Επισημαίνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί ήδη αντικατάσταση πινακίδων σήμανσης εντός του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου και στο οδικό δίκτυο Ερμιόνης – Κρανιδίου και Κρανιδίου – Πορτοχελίου, καθώς και στον Περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου.

Οι εν λόγω παρεμβάσεις αφορούν σε στοχευμένες επεμβάσεις και βελτιώσεις επί του υφιστάμενου οδικού δικτύου με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου αλλά και τη μείωση του ποσοστού τροχαίων ατυχημάτων στον Δήμο Ερμιονίδας, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, φανάρια σήμανσης και φωτεινούς σηματοδότες στα σημεία εισόδου στους οικισμούς ή εντός των οικισμών σε σημεία αυξημένης επικινδυνότητας, έξυπνες διαβάσεις πεζών, κολωνάκια για την εξυπηρέτηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και τη δημιουργία Parklets (Ημικυκλικά καθιστικά – Ημικυκλικές ζαρντινιέρες – Συστήματα κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης απορριμμάτων, υπόγειοι κάδοι) για την ασφαλή στάση ή στάθμευση Ι.Χ., ταξί, μοτοσυκλετών, ποδηλάτων και οχημάτων μικροκινητικότητας.

Οι δρόμοι, οι κοινόχρηστοι και οι λοιποί χώροι που επιλέχθηκαν αφορούν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Η συγκεκριμένη προμήθεια θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της περιοχής παρέχοντας ασφαλέστερους και πιο σύγχρονους δρόμους για τους δημότες μας, αλλά και τους επισκέπτες στον Δήμο μας.

Μια ακόμα προσπάθειά μας φέρει αποτέλεσμα.

Βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια, αναβαθμίζοντας τη σήμανση και θωρακίζοντας τους δρόμους μας, με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των πολιτών μας. Συνεχίζουμε με σχέδιο και πρόγραμμα για μια πιο σύγχρονη Ερμιονίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σοκ από τον θάνατο του Tzane

AGGELOS DRITSAS

Παρέλασε και ο Στέφανος Κασσελάκης!

AGGELOS DRITSAS

60.000 ραντεβού για την έκδοση νέας ταυτότητας έχουν κλειστεί έως σήμερα

diktio

Στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών βρέθηκε σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα.. BINTEO REPORTAZ DRONE

AGGELOS DRITSAS

Εύγε!!!! Κώστας Καράπαυλος

admin

Τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών επισκέφθηκε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

AGGELOS DRITSAS

Ο θερμότερος χειμώνας στα χρονικά της χώρας

AGGELOS DRITSAS

Γ. Γαβρήλος: Το εργασιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης εμπερικλείει όλη την αντεργατική μανία της ΝΔ

diktio

Απόκριες στο Ναύπλιο: Κυνήγι χαμένου θησαυρού με σαπουνοδρομίες και…. γιαουρτοπόλεμο -Δείτε βίντεο

AGGELOS DRITSAS

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη μας.

AGGELOS DRITSAS

”Δύναμη Προοπτικής”: Επίσκεψη σήμερα στην Αρχαία Επίδαυρο θα πραγματοποιήσει ο Τάσος Χρόνης

diktio

Αλλάζει ο καιρός – ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

admin