ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV

Συντετριμμένοι παραμένουν οι φίλοι του 23χρονου Tzane, του TikToker που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μπαλκόνι σπιτιού σε εγκαταλελειμμένο χωριό της Ιταλίας.

Ο νεαρός ταξίδεψε σε πόλη της Καλαβρίας, με ακόμα τρεις φίλους του, για να γυρίσουν βίντεο σε μια περιοχή που έχει ερημωθεί μετά από φυσικές καταστροφές τη δεκαετία του 1970.

Στο χωριό Roghudi Vecchio ο Tzane άφησε την τελευταία του πνοή, πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

O θάνατός του έχει συγκλονίσει τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και τους ακολουθούς του στα social media.

«Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα»

Οι δύο YouTubers, Χρήστος Κόγιας και DreamGreek, που ήταν μαζί του στην Ιταλία, έκαναν σήμερα ένα σύντομο βίντεο στο Instagram για να εξηγήσουν πώς συνέβη η τραγωδία.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Ίσως για κάποιους είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, αλλά είναι η αλήθεια και δικαιούστε να τη γνωρίζετε. Όπως ξέρετε τέσσερα άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Κόγιας.

Και πρόσθεσε: «Φτάσαμε στον προορισμό όσο ακόμα είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio. Είχαμε φακούς μαζί και τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε στους δρόμους αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

Ο DreamGreek ανέφερε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε…».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε πάλι ο Χρήστος Κόγιας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης, μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα».

Στη Γεωργία η κηδεία του

Όπως ενημέρωσε, η κηδεία του Tzane θα γίνει στην πατρίδα του στη Γεωργία στα τέλη της εβδομάδας.

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξονυχιστική έρευνα».

«Για εμένα ο Tzane ήταν οικογένεια, εγώ τον μεγάλωσα από τα 17 του. Ζούσε εδώ στο σπίτι μου, ερχόταν κάθε μέρα εδώ. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει από τη δουλειά μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί με τον Tzane και δεν θα το αφήσω να πεθάνει», κατέληξε ο DreamGreek.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

24h Swim For Good: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αγάπης στο Άργος για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

diktio

Ιωάννης Μαλτέζος : Συνάντηση είχα σήμερα με τους Διευθυντές των σχολείων

AGGELOS DRITSAS

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Αργολίδα – Εγκληματική οργάνωση δρούσε στην Ερμιονίδα

diktio

Κοριτσάκι το πρωτο μωρο του 2024

admin

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου προς τους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών

diktio

35χρονος Κουβανός σκóτωσε με μαχαίρι τον 27χρονο σύζυγό του γιατί τον ζήλευε

AGGELOS DRITSAS

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε μπαίνει – Τι ισχύει με ΟΑΕΔ, συνταξιούχους, ιδιωτικό τομέα

AGGELOS DRITSAS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ

AGGELOS DRITSAS

Νότης Σφακιανάκης  «Αδελφέ θα τα ξαναπούμε»

diktio

Ηλεκτροκίνητο mini bus προμηθεύεται ο Δήμος Ναυπλιέων

diktio

Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύει το στόλο του Δήμου Ναυπλιέων

admin

Αναλάβαμε. Τεράστια αισιοδοξία παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας

admin