ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Μακροσκελές ποστ, αλλά είχαμε αρκετά πράγματα να συζητήσουμε και να δούμε στην Αργολίδα.

Ξεκινήσαμε στα σύνορα Αργολίδας – Κορινθίας, στα Δερβενάκια, όπου προχωρά ένα από τα σημαντικότερα έργα της περιοχής, το οδικό έργο Νεμέα – Δερβενάκια – Μυκήνες.

Στη συνέχεια συνάντησα τους προέδρους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) με τους οποίους είχαμε μια ευρεία ατζέντα, εστιασμένη κυρίως στην ορθολογική χρήση του νερού, τις νέες τεχνολογίες και τα έργα υποδομών.

Συνεχίσαμε με σύσκεψη με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, όπου συζητήσαμε μια σειρά από προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με έμφαση στα αναπτυξιακά έργα, αλλά και σε έργα χάραξης οδικών αξόνων, οδικής ασφάλειας και τα αρδευτικά.

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Αργολίδας κουβαλά προβλήματα του παρελθόντος, ωστόσο, στη συζήτηση με τα στελέχη του εξετάσαμε τρόπους για να μπει σε κανονική λειτουργία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, στην Παραλιακή Οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, είχα την ευκαιρία να δω την πρόοδο στην κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους-Ναυπλίου, ο οποίος βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ακολούθησε η συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο και τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανό για θέματα που απασχολούν τους δύο Δήμους, αλλά και για έργα που προχωρούν και σχεδιάζονται.

Η γεμάτη, Αργολίδα, μέρα έκλεισε με την επίσκεψη στο Λυγουριό και σε μία σειρά σημαντικών έργων όπως ο νέος κυκλικός κόμβος, παρουσία του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη και του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, το Πνευματικό Κέντρο κα.

Τα προλάβαμε όλα. Συνεχίζουμε, δίχως πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κακοκαιρία: Χάρτες δείχνουν την πορεία της σε όλη την Ελλάδα

AGGELOS DRITSAS

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο σας και θα είμαστε πάντα δίπλα σας

AGGELOS DRITSAS

Που θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα από 8 έως και 12 Ιανουαρίου

AGGELOS DRITSAS

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου στη Καλαμάτα

AGGELOS DRITSAS

Δημήτρης Κρίγγος: Να δώσουμε με την «Αλλαγή Πορείας» λύσεις στο παρόν και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για το μέλλον

AGGELOS DRITSAS

Υποβολή Πέντε Στρατηγικών Προτάσεων Χρηματοδότησης για την Αναβάθμιση της Αγροτικής Οδοποιίας

AGGELOS DRITSAS

Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου Επενδύει στην Πρόληψη και Εκπαίδευση

AGGELOS DRITSAS

Ανδρέας Πουλάς – Βουλευτής Αργολίδας

AGGELOS DRITSAS

Ανδριανός στα εγκαίνια του αποκατεστημένου κάστρου της Πιάδας με την Πρόεδρο τηςΔημοκρατίας και την Υπουργό Πολιτισμού.

AGGELOS DRITSAS

Ένα κλασσικό παραδοσιακό γλέντι από το Α.Ο.Κ (Αθλητικό όμιλο Κρανιδίου)

AGGELOS DRITSAS

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

AGGELOS DRITSAS

Αργολίδα: Έρχεται το Porto Heli Night Run & Ververonda Easy Trail Run 2024

AGGELOS DRITSAS