ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Με αφορμή την ημέρα κατά της Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού, όπως έχει οριστεί η 6η Μαρτίου, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αργολίδας συμμετείχε σε δράση του Δ.Σ.Σ.Δ. που συντονίζει το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Το μήνυμα που θέλαμε να δια δώσουμε είναι το “Σπάσε την σιωπή και μίλα“. Οι μαθητές μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς μιλήσαμε για την Βία, ζωγράφισαν συνθήματα κατά της Βίας και των “άσχημων” συναισθημάτων που αυτή προκαλεί τόσο στο θύμα όσο και στο θύτη. 

Φορέσαμε τις μπλούζες με τα συνθήματα, φουσκώσαμε μπαλόνια με αντίστοιχες έννοιες και βρεθήκαμε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος. 

Εκεί συναντήσαμε, ύστερα από γενικό κάλεσμα μας, γονείς και φίλους των μαθητών μας, αλλά και μαθητές από αλλά δύο σχολεία. 

Το ένα ήταν το ειδικό δημοτικό και το άλλο η Γ’ τάξη του ιδιωτικού δημοτικού ‘Μαλτέζου’. Εκπρόσωποι του Δήμου και της τοπικής κοινότητας, αλλά και ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Πολύδωρος ήταν μαζί μας. 

Στις 11.00 π. μ. σκάσαμε ταυτόχρονα τα μπαλόνια μας θέλοντας να μεταδώσουμε το μήνυμα της άρσης του φόβου και της ανοχής, αλλά και της αναζήτησης βοήθειας για την προστασία του θεμελιώδους δικαιώματος του κάθε ανθρώπου, παιδιού και ενήλικα, για ασφάλεια σωματική, συναισθηματική, ψυχολογική και πνευματική!

Η συντονίστρια του Προγράμματος Ο Διευθυντής

Μερμιγκη Πετρούλα ΠΕ23 Ταραντίλης Σωτήριος ΠΕ11

Συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί – ΕΕΠ και ΕΒΠ

Βακάλης Γιώργος ΠΕ86

Γούλα Βασιλική ΠΕ02

Λούζη Μάρια ΠΕ88.01

Παναγιώτου Παναγιώτης ΠΕ88.02

Πάτσιου Ελπίδα ΔΕ01

Σπανού Αικατερίνη ΠΕ03

Σπανού Γεωργία ΠΕ30

Σταυρόπουλος Χαράλαμπος ΠΕ88.02

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο άρρηκτος δεσμός του Καμπόσου με το λαό του Άργους

AGGELOS DRITSAS

Την έκθεση αυτή θα την ονόμαζα ” εγώ κι εσύ “.

AGGELOS DRITSAS

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τασωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής

AGGELOS DRITSAS

Red Magic 9 Pro και Pro+: Επίσημα με SD 8 Gen 3, έως 24 GB RAM

AGGELOS DRITSAS

«Υγιεινή της Εμμήνου Ρύσεως» στις μαθήτριες της Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους

AGGELOS DRITSAS

Βιβλία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε δημόσιες και σχολικές βιβλιοθήκες

AGGELOS DRITSAS

Επίσκεψη στο ΚΥ Άργους: «Οριακή η κατάσταση των πρωτοβάθμιων δομών Υγείας».

AGGELOS DRITSAS

Εντός έδρας ήττα για τον Πανναυπλιακό από τον Αιγέα Πλωμαρίου

AGGELOS DRITSAS

Τη πρώτη θέση πήρε ο Γιώργος Σμυρλής στο aquathlon kinds

AGGELOS DRITSAS

Ελεύθερος ο 13χρονος για το άγριο σχολικό επεισόδιο στο Κρανίδι

AGGELOS DRITSAS

Μεταμόρφωση Σωτήρος: Πλήθος πιστών στα Λευκάκια Ναυπλίου ΒΙΝΤΕΟ

AGGELOS DRITSAS

Νέα υδάτινα πεδία και υδατοδρόμια το 2024!

AGGELOS DRITSAS