ΑΡΓΟΛΙΔΑ.TV  του Άγγελου Δρίτσα

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους υλοποίησε με επιτυχία το δράση κινητικότητας Erasmus+ «Επαγγελματίες Υγείας: Προκλήσεις και Προοπτικές Εκπαίδευσης στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια», με κωδικό αριθμό 2023-1-ΕL01-KA122-VET-000134587 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Από τις 05-03-2024 έως και τις 16-03-2024 δέκα-τέσσερις (14) μαθητές του Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας της Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας, με συνοδούς εκπαιδευτικούς την κυρία Κασκαφέτου Σωτηρία κλ. ΠΕ87.01 και την κυρία Μορώνη Αιμιλία κλ. ΠΕ06, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την φαρμακευτική σχολή στο Βουκουρέστι, δομές Υγείας όπως ιδιωτικό και δημόσιο νοσοκομείο, φυσικοθεραπευτήρια, ειδικά σχολεία και εταιρείες παραγωγής και εμπορίας ιατρικού υλικού. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως μουσεία και κάστρα, με στόχο τη γνωριμία των μαθητών με την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

Οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με νέες προσεγγίσεις και πρακτικές στους τομείς εξειδίκευσης τους, να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα στον τομέα της Υγείας- Πρόνοιας και Ευεξίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ιωάννη Παπαϊωάννου Διευθυντή της Athena Study and Training SRL και όλο το προσωπικό της εταιρείας, για την υποστήριξη και καθοδήγηση που μας προσέφεραν ώστε να προσαρμοστούμε έγκαιρα και αποτελεσματικά στο νέο περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Επιδαύρου: Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά μηχανήματα στο Γυμνάσιο Λυγουριού

AGGELOS DRITSAS

Δήμος Ερμιονίδας: Αντικατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων πινακίδων οδικής σήμανσης

AGGELOS DRITSAS

Συντάξεις: «Έρχονται» αυξήσεις και αναδρομικά άνω των 50 μηνών σε συνταξιούχους, οι τέσσερις κατηγορίες

AGGELOS DRITSAS

20χιλ. ευρώ από τον Δήμο Ναυπλιέων για νέα ιστοσελίδα με δυνατότητα πρόσβασης από ΑμεΑ

AGGELOS DRITSAS

Στη Νεμέα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες Νεμέας» παρευρέθηκε ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης

AGGELOS DRITSAS

Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε σπίτι στην Ιστιαία

AGGELOS DRITSAS

Σ.Α.Ε.Κ Άργους

AGGELOS DRITSAS

Αύξηση σοκ στις κλήσεις για παιδιά σε κίνδυνο το 2023!

AGGELOS DRITSAS

Με αγκαλιές υποδέχθηκαν οι Λάκωνες τον Πέτρο Τατούλη

AGGELOS DRITSAS

Ναύπλιο: Στο τμήμα πέρασαν την πρωτοχρονιά δυο άνδρες – Συνελήφθησαν με ηρωίνη

AGGELOS DRITSAS

Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός του Δήμου Ερμιονίδας για το οικονομικό έτος 2022

AGGELOS DRITSAS

Το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Άργους- Μυκηνών: «ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή”

AGGELOS DRITSAS