ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV – ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Στις αρχές Δεκεμβρίου είχαμε επισκεφθεί τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, προκειμένου να τον ενημερώσουμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις συχνές διακοπές ρεύματος σε αίθουσες του σχολείου μας, αλλά και για την ανησυχία μας, σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου, για τη θέρμανση των μαθητών και μαθητριών του.

Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι, μέχρι να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά θα επιληφθεί άμεσα των θεμάτων, από την πρώτη στιγμή της ενεργής θητείας της.

Πράγματι, στις αρχές Ιανουαρίου, λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, το σχολείο μας προμηθεύτηκε πετρέλαιο, ενώ συνεργεία ηλεκτρολόγων δούλευαν για αρκετές ημέρες, εντόπισαν και διόρθωσαν τις βλάβες στους ηλεκτρικούς πίνακες, παραδίδοντάς μας το σχολείο έτοιμο και ασφαλές κατά την επανέναρξή του.

Το momentum ήταν υπέρ ημών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών, καθώς αφενός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ο καιρός ήταν ζεστός για την εποχή και δεν χρειάστηκαν τα καλοριφέρ και τα κλιματιστικά, αφετέρου οι ηλεκτρολογικές εργασίες έγιναν εντός των διακοπών των Χριστουγέννων, με το σχολείο άδειο από διδάσκοντες και μαθητές.

Δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τις συνθήκες που θα επικρατούσαν, αν το κρύο είχε ξεκινήσει νωρίτερα και οι αίθουσες δεν είχαν ρεύμα!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας, προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο, αλλά κυρίως να εκφράσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα που μας δημιουργήθηκαν, καθώς οι φωνές μας εισακούστηκαν άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς δεύτερες οχλήσεις.

Επικροτούμε αυτές τις συμπεριφορές, το ενδιαφέρον και την υποδειγματική συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό της νέας Δημοτικής Αρχής, με γνώμονα το συμφέρον της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»

AGGELOS DRITSAS

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας ΒΙΝΤΕΟ

admin

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση στο Ναύπλιο

diktio

Συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων

AGGELOS DRITSAS

Δράση από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου για την «Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού»

diktio

Πέθανε βρέφος 15 μηνών στο νοσοκομείο – Ερευνώνται τα αίτια

admin

Let’s Party από τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου με τους Passepartout

diktio

Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και εξόπλισε Κέντρο Υγείας Κιλκίς

admin

Για να παίρνουμε ιδέες: Μόδα στην Αμερική η γιόγκα με μια γίδα στην πλάτη !

AGGELOS DRITSAS

Παναιγιάλειος-Παναργειακός 0-1 με το γκολ του De Souza 

AGGELOS DRITSAS

Το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας αρωγός στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

diktio

Τα πρώτα αποτελέσματα των Περιφερειακών εκλογών στην Αργολίδα

diktio